Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: Tribina "Bolja strana poduzetništva - žena poduzetnica"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65842
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.03.2015. 13:38 
Naslov:  ORaH: Tribina "Bolja strana poduzetništva - žena poduzetnica"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska organizacija Osijek stranke Održivi razvoj Hrvatske srdačno poziva sve građanke i građane na tribinu povodom Međunarodnog dana žena '' BOLJA STRANA PODUZETNIŠTVA - ŽENA PODUZETNICA '' koja će se održati u četvrtak, 05. ožujka 2015. godine sa početkom u 19.00 sati u prostoru Centra za profesionalnu rehabilitaciju, na adresi Ulica Tadije Smičiklasa 2, Tvrđa, Osijek. Moderatorica predavanja je voditeljica programskog Foruma za ljudska prava i pravdu Osijek Tajana Maroši, dipl. iur.

U predavanju sudjeluju dr. sc. Sandra Vračan, kreatorica politike rodne/spolne ravnopravnosti za koju se zauzima ORaH. Snježana Babić dipl. iur. Hrvatska gospodarska komora, Osijek, Ljiljana Dimitrijević poduzetnica i suvlasnica agencije za nekretnine.

ORaH-ov programski Forum za gospodarstvo predstavljati će Krunoslav Weinpert , Igor Filko, univ. spec. oec. i Goran Budžaki dipl. ing. Nakon predavanja pozivamo posjetitelje na sudjelovanje u raspravi u svrhu podizanja javne svijesti o rodnoj ravnopravnosti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.03.2015. 18:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

e jeste našli koga ćete staviti... pa što niste zvali mlade poduzetnike koji sastavljaju jedva kraj sa krajem, tipa nekog frizeraja ili ove nove peglaone, da ljudi čuju kako je to težak kruh a 7 kora

_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: