Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana je akcija "Lions nedjelja u sigurnoj kući"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.02.2015. 10:35 
Naslov:  Održana je akcija "Lions nedjelja u sigurnoj kući"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Troje osječkih frizera – Tibor Vidaković i Matea Zidarić iz Studia "Sofija" te Marina Guskić-Petovar iz tvrtke "Frizer" d.o.o. na poziv osječkih "Lionsa" iz NCLC "Kuna" uljepšali su kišno nedjeljno poslijepodne 22. veljače 2015. godine štićenicama osječke Sigurne kuće i njihovim mališanima smještenima u toj ustanovi. Dvosatno ugodno druženje proteklo je u društvu socijalne radnice Josipe Božić, te Sanje Živković i Darka Ćorkovića, policijskih službenika Odjela prevencije PU Osječko-baranjske te članova Lions kluba "Kuna" u igranju društvenih igara i modeliranju plastelinom s najmlađim korisnicima smještenima u Sigurnoj kući kojih je ukupno 11 u dobi od tek jedne pa sve do 14 godina. Za to su vrijeme njihove majke i ostale štićenice Sigurne kuće u Osijeku, njih ukupno osam, mogle sjesti na jednu od frizerskih stolica i besplatno popraviti svoju frizuru što ih je posebno razveselilo. Za dodatno uljepšavanje pobrinula se kozmetičarka Anamarija Horvat-Čabaj, vlasnica Kozmetičkog salona "Estera" koja se također odazvala pozivu na sudjelovanje u još jednoj aktivnosti osječkih Lionsa iz kluba "Kuna".





Pomažući potrebitima, članovi Lionsa i na ovakav način promoviraju osnovni cilj svoga okupljanja i djelovanja, a u najavi su već i nove aktivnosti članova ovog osječkog Lions kluba.









Tekst i foto: NCLC Kuna, Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gladnikruha
Offline
Avatar

Ukupno postova: 213
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.03.2015. 10:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Masoni

_________________
Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: