Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nove medalje najmlađih sudionika na 6. Koplas pro kupu dvoranskih modela kategorije F1N -150

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2015. 18:31 
Naslov:  Nove medalje najmlađih sudionika na 6. Koplas pro kupu dvoranskih modela kategorije F1N -150
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

22. veljače 2015. u Novoj Pazovi je održan 6. Koplas pro kup dvoranskih modela kategorija F1N -150 koji se startaju pomoću gumice i F1N modeli raspona krila preko 150 milimetara.

Na ovom natjecanju međunarodnog karaktera sudjelovalo je 73 natjecatalja; ukupno 14 klubova iz Srbije, BiH i Hrvatske. Osječki modelari su nastupili sa 17 natjecatelja. Luka Grgić je u konkurenciji Poletarci (djeca do 11 godina) zauzeo treće mjesto, iza drugoplasiranog Đorđa Grubića AK Nova Pazova, a prvi je bio Aleksa Borđovski AK Zrenjanin .



Leon Činćurak je također zauzeo treće mjesto u kategoriji F1N modeli koji se izbacuju rukom u istoj konkurenciji Poletaraca iza Đorđa Grubića AK Nova Pazova dok je prvo mjesto osvojila Dajana Stojković AK Nova Pazova.



U istoj kategoriji je Matija Tolić zauzeo treće mjesto u konkurenciji osnovnih škola. Mladi polaznici zrakoplovnomodelarske radionice u Centru tehničke kulture Osijek-ZTKGO najavljuju svojim rezultatima članovima AK Osijek da će uskoro dobiti jaku klupsku konkurenciju.

Na ovom natjecanju proglašeni su rezultati za Internacionalni kup. Zbrajala su se tri natjecanja iz 2014. godine a osječani su više puta izlazili na pobjedničko postolje.
Od ukupno 130 sudionika kupa, u ukupnom plasmanu u kategoriji F1N-150 prva tri mjesta su osvojili Igor Nišević, Filip Glogoški i Matko Florijančić, sva trojica članovi AK Osijek.



Matko Florijančić je u konkurenciji osnovnih škola zauzeo prvo mjeto dok je Filip Glogoški u juniorskoj konkurenciji u kategoriji F1N zauzeo drugo mjesto. Zbrojem oba rezultata u kategorijama, Filip Glogoški je postao sveukupni pobjednik Internacionalnog kupa za 2014. godinu.



Tekst: Antun Šikić i Nataša Dorić
Foto: Antun Šikić


Slijedeće natjecanje je Državno prvenstvo u Belom Manastiru na kojem Antun Šikić od svojih sudionika očekuje još bolje rezultate.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: