Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Harem: Vuco

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2015. 12:29 
Naslov:  Harem: Vuco
07.03.2015. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao što ste svi već znate, u subotu, 07. ožujka 2015, godine dolazi legendarni Siniša Vuco. Nakon dugo godina kojih ga nije bilo u gradu na Dravi, dolazi u vaš najdraži Harem Night Club.

SINIŠA VUCO – rođen je 29. travnja 1971. godine u Splitu. Podjednako je prihvaćen sa strane žestokog hard rocka i teškogturbofolka. Tekstove većinom piše sam sebi kao i poznatim hrvatskim zvijezdama poput Miše Kovača,Marka Perkovića Thompsona i dugih. Svirao je u bendovima Witchcraft,Vatrene ulice i Evil Blood. Iza sebe ima 11 albuma te pojaviljivanje na albumima Hrvatskog radijskog festivala, Dore i drugih.

Sigurni su kako će poznati pjevač napraviti atmosferu kakvu dugo nisu imali priliku vidjeti u glavnom gradu Slavonije. Za još bogatiju atmosferu pobrinuti će se i DJ koji će puštati vaše omiljene pjesme prije i poslije koncerta. Naravno, i ovoga puta će vas posluživati naše ljupke i drage hostese koje će se brinuti kako vam ništa ne bi nedostajalo tokom cijele večeri.

Budući da je interes orgoman, pozivamo vas da na vrijeme kupite svoju kartu, jer je broj karata strogo ograničen, te se karte mogu kupiti isključivo u pretprodaji po cijeni od 30 kuna.

Karte možete potražiti na sljedećim mjestima:
- Harem Night Club, Trg Vatroslava Lisinskog BB, Osijek
- Caffe bar Ecola, Martina Divalta 56, Osijek
- Caffe bar BMW, Vukovarska 152, Osijek
- Caffe bar Tango, Sjenjak 137, Osijek
- Caffeteria Aktuell, Kneza Trpimira 11, Osijek
- Caffe bar Excalibur, Franje Krežme 22, Osijek

Mogućnost rezervacije stola ili separea kao i uvijek potpuno besplatno, uz napomenu da uz rezervaciju obvezna kupnja boce žestokog pića.

Info&Reservations:
- Facebook: Harem Night Club
- Mobitel / Viber / WhatsApp: +385 91 244 72 89 - Marin


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: