Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SDP Đakovo: "Što će iduće lokalpatrioti iz HDSSB-a ZA SVOJE preseliti u Osijek?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.02.2015. 13:53 
Naslov:  SDP Đakovo: "Što će iduće lokalpatrioti iz HDSSB-a ZA SVOJE preseliti u Osijek?"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HDSSB i Kapraljevićevi „nezavisni“ jahaći magle, uključujući i đakovačkog gradskog vijećnika Lelasa, koji je do nedavno bio zabrinut za stanje u Gradu, a koalicijom sa vladajućim HDSSB-ov odjednom otkrio blagostanje u Đakovu, pokazali su još jednom svoje pravo lice. Kako se može dogoditi da gradski vijećnik radi protiv interesa Grada i građana Đakova i pomaže u oduzimanju profitabilne i samoodržive jedinice Ljekarne Đakovo?

Način na koji se Ljekarne oduzimaju protivan je Zakonu jer je izostala konzultacija sa Zaposleničkim vijećem, a s prijenosom se požurilo vjerojatno radi novog Zakona koji bi uskoro omogućio olakšano preuzimanje upravljačkih prava nad đakovačkim Ljekarnama.

Gradska organizacija SDP-a Đakovo pokrenula je u studenom prošle godine inicijativu u Gradskom vijeću da Grad zatraži prebacivanje prava nad Ljekarnama Đakovo s Osječko-baranjske županije na Grad Đakovo. Istu inicijativu ignorirali su predstavnici vlasti na čelu s gradonačelnikom i predsjednikom vijeća, njihovi vijećnici i partneri u vijeću, ali i gotovo svi mediji u Đakovu.

Pitanje je jesu li nova zaposlenja u Ljekarnama Đakovo koja vode do nekih članova HDSSB-a i nekih njihovih koalicijskih vijećnika razlog prepuštanja Ljekarni Osijeku i krije li se u tome skora privatizacija Ljekarni?

Do kada će se Đakovčani pitati – što će iduće „lokalpatrioti“ iz HDSSB-a ZA SVOJE oteti Đakovu?



Tekst i foto: Gradski odbor SDP-a Đakovo, Gradska organizacija SDP-a Đakovo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: