Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grupa Pavel u kinu Europa oduševila Osječane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65866
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.02.2015. 21:31 
Naslov:  Grupa Pavel u kinu Europa oduševila Osječane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvi nastup Pavela u Osijeku, ili kako je frontman grupe i autor Alojša Šerić sinoć rekao, prvi spoj na Valentinovo u intimnoj atmosferi Kina Europe oduševio je brojne obožavatelje.

Osmeročlani bend s odličnom Antoniom Šerić na vokalu, Juricom Hotkom za klavirom, Sašom Jungićem na gitari, Jakovom Kolegom na basu, Deanom Melkiem na violini, Jerkom Jurinom na bubnju, Stipom Mađurom na trubi i Aljošom Šerićem na akustičnoj gitari i vokalu, hitovima poput „Čuvaj me“, „Autentično osrednji“, „Zbog tebe“, „Ako si za, mogli bi jednom izaći“ i „Ljubav stoljeća“ i mnogim drugim raspjevali su Osječane koncertom koji je trajao skoro dva sata. Aljoša i Antonija su se na kraju nastupa zahvalili punom kinu Europa i zakazali drugi spoj obećanjem novog albuma kojeg trenutačno pripremaju.

Slijedeći koncert u kinu Europa je 27. veljače kada nam u Osijek dolazi svjetski mega car Rambo Amadeus uz Osječko pivo.



Tekst: Luminis Osijek
Foto: Ivan Novokmet


Najava: Grupa Pavel uz Osječko po prvi puta u Slavoniji nastupa u Kinu Europa

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: