Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Wings for Life World Run [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65437
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2015. 16:34 
Naslov:  Wings for Life World Run [2015.]
03.05.2015. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[5.5.2015.] Četvero atletičara AK "Slavonija Žito" pretrčalo 76 km za one koji ne mogu!


[17.4.2015.] Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije u suradnji sa maraton klubom Hrvatski Sokol i udrugom Veliki za male organizira odlazak trkača, rekreativaca, humanitaraca iz naše županije na svjetsku manifestaciju Wings For Life World Run koja se ove godine 3.svibnja drugi puta po redu održava u Zadru.

Uspjeli smo okupiti donatore zahvaljujući kojima će u našoj organizaciji utrci prisustvovati 116 osoba uz Osječko-baranjske županije, od čega 7 članova UPIT-a koji su osobe s invaliditetom, kreću uz pomoć invalidskih kolica.

Da podsjetim, cilj manifestacije tj.utrke koja uisto vrijeme starta na 40 različitih lokacija u svijetu je prikupljanje sredstava za jedan institut u Beču u kojem tim stručnjaka radi istraživanja vezana za pronalazak lijeka za ozljedu kralježnične moždine.

Doprinos ovoj utrci će dati i naši biciklisti-ultramaratonci. Njih 8 će u četvrtak 30.04. iz Osijeka za Zadar krenuti biciklima. Bicikl će voziti 24 sata a u Zadar planiraju stići u petak 1.svibnja oko 20:00. Oni će ove godine biti službeni biciklisti utrke. Njihov pothvat je doprinos još boljoj promociji utrke i cjelokupnog projekta pa u tom smislu mislimo da vam je ova priča interesantna.

U ponedjeljak 20. travnja 2015. u Osijeku pored Veslačkog kluba Iktus s početkom u 18:00 sati će biti održan trening sudionika utrke u Zadru.


[26.2.2015.] U nedjelju 3. svibnja 2015. rezerviraj za Wings for Life World Run, utrku na kojoj ćeš osjetiti puls cijeloga svijeta, jer na svim krajevima planete deseci tisuća ljudi u isto će vrijeme trčati za one koji ne mogu. Svoje će iskustvo na potpuno isti način riječima pokušati opisati 35.397 trkača koji su 4. svibnja ove godine startali na prvoj utrci Wings for Life World Run na jednoj od 34 staze u 32 države svijeta. Bez obzira na to gdje su, u koje doba dana, u kojoj vremenskoj zoni i u koje godišnje doba trčali, svi će se složiti - riječi nisu dovoljne da bi se ovaj doživljaj opisao.

Svaki je trkač, bio on profesionalac, rekreativac ili mu je to bila prva utrka u životu, dao doprinos jedinstvenom cilju - liječenju ozljeda leđne moždine. Gotovo je svaki trkač, bez obzira na spol, dob i fizičku kondiciju ponesen nevjerojatnom energijom cijeloga svijeta nadmašio vlastita očekivanja.

Sudjeluj na jedinstvenoj svjetskoj utrci bez ciljne linije i sa zajedničkim ciljem. Pomozi zakladi Wings for Life u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.

Startaj 3. svibnja u 13 sati u Zadru i trči s kolegama, prijateljima i obitelji, gdje god na svijetu oni bili.

100% iznosa startnine ide zakladi Wings for Life World Run.

U nedjelju 3. svibnja 2015. u 13 sati budi na startu Forumu i s cijelim svijetom trči za one koji ne mogu.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA STRANICI wingsforlifeworldun.com


[30.01.2015.] Globalni sportski spektakl, utrka koja diljem svijeta započinje u isto vrijeme – Wings for Life World Run – i u 2015. godini ostavit će svoj trag, kako u svijetu, tako opet i u Hrvatskoj. A kao i svaki veći sportski događaj, tako ni ova utrka ne može bez svojih junaka – volontera.

Utrka 3. svibnja u 13 sati po našem vremenu započinje u isto vrijeme na 35 svjetskih lokacija, neovisno o vremenskim zonama, godišnjim dobima ili dobu dana, a hrvatska utrka starta sa zadarskog Foruma. Tisuće trkača tu svibanjsku nedjelju u istom trenutku pokrenut će se i trčati za jeda cilj – ozljede leđne moždine učiniti izlječivima.

Volontersko iskustvo daje uvid u organizaciju jednog ovako velikog sportskog događaja te pruža priliku za nova poznanstva, iskustva te osobni razvoj i učenje.

Organizator će volonterima osigurati priznanje, hranu, piće, majicu i ono što je najvažnije – nezaboravno životno iskustvo. Budi dio onih koji će ozljede leđne moždine učiniti izlječivima, prijavi se ovdje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: