Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club galerija Magis: Filozofski cafe [veljača, 2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.01.2015. 13:50 
Naslov:  Club galerija Magis: Filozofski cafe [veljača, 2015.]
03.02.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ime Hrvatskog društva za filozofsku praksu zadovoljstvo im je pozvati vas na peti po redu filozofski cafe koji ce se održati u utorak, 3. veljače 2015. u 18 sati u club galeriji Magis, na adresi Europske avenije 6 u Osijeku.

Kao što već znate, filozofski cafe je praksa koja omogućava pojedincima, bez obzira na njihovo obrazovanje ili poznavanje filozofije, sudjelovanje u javnom filozofskom dijalogu o različitim filozofskim, društvenim, političkim, etičkim, umjetničkim, osobnim, emotivnim ili kojim drugim temama. Sudionici filozofskog cafea sami predlažu teme o kojima će se raspravljati te sami i biraju glavnu temu rasprave, demokratskim glasovanjem prije same diskusije. U prethodna četiri mjeseca u Magisu smo raspravljali o filmu, medijima, empatiji i toleranciji, a sljedeća tema naše rasprave može biti upravo tema koja vas muči ili o kojoj vi razmišljate.

Pozivamo Vas da se pridružite i filozofskom cafeu koji se redovito održava u zagrebačkom klubu Booksa, koji vodi filozofkinja Nikolina Filipović; ukoliko želite javite nam se da Vas stavimo na mailing listu koja dobiva pozive za druženja u Zagrebu. Osim toga, od ove godine HDFP organizira sokratske šetnje i individualne filozofske dijaloge u Osijeku i Vukovaru (moguće dogovoriti i dijaloge preko Skypea), uskoro planiramo filozofske radionice s udrugama umirovljenika i mladih u Vukovaru, a u travnju planiramo dovesti i profesora Mikea Rotha, sa Sveučilišta u Konstanzu, koji se godinama bavi organiziranjem filozofskog cafea u Njemačkoj i Švicarskoj, kao gosta moderatora filozofskog cafea u osječkom Magisu, kada će se raspravljati o temi E/Utopia.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: