Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Aula Magna Poljoprivrednog fakulteta: Stručna radionica IPA projekta "Doprinos poljoprivrede čistom okolišu i zdravoj hrani"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.01.2015. 18:56 
Naslov:  Aula Magna Poljoprivrednog fakulteta: Stručna radionica IPA projekta "Doprinos poljoprivrede č
30.01.2015. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U organizaciji Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Hrvatske agencije za hranu, u petak, 30. siječnja 2015., s početkom u 9:30 h, u Auli Magni Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku (Kralja Petra Svačića 1D) održat će se Stručna radionica IPA projekta: Doprinos poljoprivrede čistom okolišu i zdravoj hrani (AGRI – CONTO – CLEEN)

Radionica je namijenjena poljoprivrednim proizvođačima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, udrugama proizvođača i potrošača, djelatnicima savjetodavnih službi, lokalnim i regionalnim samoupravama, ali i svim žiteljima pograničnog područja zainteresiranim za zdravu hranu i očuvanje okoliša.

Cilj radionice je povezivanje poljoprivrednih proizvođača i potrošača, prezentacija projektnih aktivnosti i edukacija proizvođača u pravcu ekološke i ekonomske optimizacije poljoprivredne proizvodnje.

Radionica je besplatna za sve zainteresirane sudionike!

Radionicu će otvoriti mr.sc. Denis Ambruš, zamjenik gradonačelnika grada Osijeka te zamjenik župana Osječko-baranjske županije, dr. sc. Željko Kraljičak. (još čekamo formalnu potvrdu tko će doći kao predstavnik Vukovarske-srijemske županije, na čijem području se također provodi projekt).

O PROJEKTU:
Projekt, ukupne vrijednosti nešto više od 400.000 €, dio je programa IPA II – Pograničnog programa Hrvatska – Srbija, a glavni mu je cilj povećanje doprinosa poljoprivrede očuvanju okoliša i izgradnja sustava poljoprivredne proizvodnje u pravcu proizvodnje kvalitetnije hrane i poljoprivrednih proizvoda te povećanje svijesti javnosti o utjecaju poljoprivrede na očuvanje okoliša i proizvodnju zdrave hrane. Program u Hrvatskoj se provodi na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Program:



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: