Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Pčelica Maja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65689
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.01.2015. 18:39 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Pčelica Maja"
31.01.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 31. siječnja u 18 sati pozivamo vas u Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku na predstavu Gradskog kazališta Joze Ivakića iz Vinkovaca s predstavom Pčelica Maja. Ovim gostovanjem nastavljamo izvrsnu suradnju s vinkovačkim kazalištem koje u Osijek donosi svoju najnoviju dječju produkciju za koju je dramatizaciju prema poznatoj priči Waldemara Bonselsa napisala Tatjana Bertok Zupković, a režirala Maja Lučić. U predstavi igraju Selena Andrić, Katarina Arbanas, Martina Stjepanović, Dina Vojnović, Zorko Bagić i Maja Lučić. Za scenografiju i lutke zadužena je bila Ria Trdin, za glazbu Miroslav Vuković, a oblikovanje rasvjete Stjepan Andabak. Razigrana je to lutkarska predstava koja nas vodi na putovanje nestašne pčelice Maje, koju je znatiželja odvela daleko od sigurnosti toplog doma, košnice. Iskustva koja Maja stječe prilikom susreta s raznim životinjama donose joj nova poznanstva, ali je dovode i u neprilike. Dođite u Dječje kazalište u subotu, 31. siječnja u 18 sati, poletite s Majom i istražite čari životinjskog svijeta. Likovi u predstavi: pčelica Maja, učiteljica Kasandra, Matica, stršljeni, Pepi – zlatna mara, komarac, Puck muha, balegar Kurt, vilin konjic Scnuck, vilenjaci i krijesnice, Slavko bumbar i pauk Tekla.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 8 do 15 sati i sat vremena uoči predstave ili ih rezervirati telefonom na 501 485 i mejlom na marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: