Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Small size days [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.01.2015. 18:33 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Small size days [2015.]
Od 22.01.2015. 10:00 do 31.01.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku od prošle je godine član međunarodne asocijacije Small size - European Network for the diffusion of the performing arts for Early Years. Ova asocijacija zagovara tezu da djeca od najmlađe dobi imaju pravo uživati u umjetnosti i biti dijelom umjetničkih procesa koji njeguju njihovu emocionalnu inteligenciju i pomažu im da razvijaju harmonične osjećaje i kompetencije. Začetnik ideje je redatelj Roberto Frabetti iz kazališta La Barraca u Italiji. Cilj je asocijacije širiti i razmjenjivati ideje o umjetnosti za najmlađe, a kako i naše Kazalište njeguje ovu vrstu umjetnosti priključili smo se asocijaciji prateći svjetske trendove.

29., 30. i 31. siječnja 2015. na međunarodnoj se razini organiziraju Small size days u koje se prema svojim afinitetima uključuju kazališta članice asocijacije Small size. Tako se i naše Kazalište odlučilo u petak, 30. siječnja na simboličan način priključiti obilježavanju svojom predstavom CIK CAK namijenjenoj uzrastu od 1,5 do 3 godine te organizirati radionicu-igraonicu u suradnji s tvrtkom Ponge toys.

Tako će naše Kazalište s predstavom CIK CAK gostovati u Dječjem vrtiću Mali princ u Višnjevcu, a nakon predstave Ponge toys organizira radionicu-igraonicu Hrvatska drvena slovarica u koju su također uključeni naši glumci. U predstavi Cik Cak igraju Snježana Ivković i Đorđe Dukić dok će u radionici sudjelovati Inga Šarić, Lidija Kraljić Zavišić i Edi Ćelić. Početak je u 10 sati.






Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: