Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Olimp: Konstelacije - jedinstvena psihoterapeutska metoda za rješavanje osobnih i obiteljskih problema

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.01.2015. 18:29 
Naslov:  Dvorana Olimp: Konstelacije - jedinstvena psihoterapeutska metoda za rješavanje osobnih i obiteljski
08.02.2015. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Dvorani Olimp, prostor Centra osobne moći, Prolaz J. Leovića 13 (kružni tok, preko puta Interspara, ulaz sa stražnje strane - od strane Doma zdravlja Drava) U nedjelju, 08. veljače 2015. od 10h - 18h (ovisno o broju konstelacija trajanje može biti duže ili kraće)

Voditeljica: Marija Nuić, psihologinja i psihoterapeutkinja
Cijena: Postavljanje vlastite konstelacije 220 kn (kotizacija 100kn), sudjelovanje 70 kn (kotizacija 50kn)

Prijava je obavezna (uključuje plaćanje kotizacije minimalno 3 dana prije radionice, informacije prilikom prijave). Broj sudionika je ograničen, stoga se javite na mail nuic.marija[at]gmail[dot]com ili na broj telefona 091/9871725 kako bi osigurali svoje mjesto.

Konstelacije služe kao pomoć u traženju rješenja za probleme koje često srećemo u obiteljima – odnosi sa roditeljima, djecom, partnerima i iznad svega odnos sa samim sobom. Stupanjem u polje naše obitelji osvještavamo poredak i skrivena pravila koja nas sprečavaju da sami sebe i ljude oko sebe vidimo kakvi zaista jesmo i otvara nam mogućnost da mijenjamo naše poglede, te dođemo u kontakt sa najjačom silom koja vlada u obiteljskom sustavu, a to je ljubav.

Iskustva sudionika

"Bilo je nevjerojatno postaviti na "scenu" likove, članove obitelji i promatrati ih u mojoj konstelaciji. Kod mene je konstelacija potvrdila ono u sto sam vjerovala, nekako intuitivno ženski osjećala.

Drago mi je da sam pomogla drugima u njihovim konstelacijama. U 2 konstelacije sam igrala jako vaznu ulogu. Zanimljivo je iskustvo, proživjeti i pustiti kroz sebe sve te emocije, djevojcice razvedenih roditelja, ili osobe kojoj je majka alkoholicarka. To iskustvo me obogatilo kao osobu. Staviti se potpuno na raspolaganje i 100% biti empatican je veliki blagoslov ali i odgovornost. Zahvalna sam na tome."
M.E.

Konstelacije su iskustvena metoda koju je teško objasniti riječima, baš poput plesa. Ali kad "zaplešete" i otkrijete nevjerojatnu prirodu ove metode možda ćete se zaljubiti baš poput mene.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: