Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar kulture tijela Gea za svoj 8. rođendan poklanja članarinu za program 3D Effect [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.01.2015. 10:42 
Naslov:  Centar kulture tijela Gea za svoj 8. rođendan poklanja članarinu za program 3D Effect [nagradna igra
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, otvoren je 2007. godine. Kao prvi isključivo ženski centar u gradu Osijeku stavlja naglasak na želje i potrebe pripadnica ljepšega spola te cjelokupan koncept, ponudu i prostor prilagođava upravo Osječankama. Nastojeći ići ukorak s novitetima u području kineziologije te trendovima fitness industrije, ali i potrebama žena 21. stoljeća, CKT Gea je u proteklih 8 godina zabilježio mnoge pozitivne promjene, novitete i uspjehe. Kroz njegova je vrata prošao veliki broj zadovoljnih vježbačica koje su se riješile ukočenosti, bolova ili viška kilograma te na brojne druge načine vježbanjem poboljšale kvalitetu života i zdravstveno stanje.

CKT Gea u veljači slavi osmi rođendan i to uz prigodnu nagradnu igru, u kojoj sretnoj dobitnici poklanja članarinu u popularnom programu 3D Effect, koji se održava ponedjeljkom i srijedom u 21 sat. Budući se radi o rođendanskoj nagradnoj igri, dobitnica ove članarine za veljaču ostvaruje pravo i na dodatni dolazak petkom – u grupi po vlastitom izboru!

Program visokog intenziteta 3D Effect koncipiran je na bazi 3 najpopularnija svjetska programa: Insanity, TRX i Crossfit te utječe na 3 tjelesne dimenzije: funkcionalnost, čvrstoću tijela i, naravno, njegov oblik odnosno bolji izled! 3D Effect aktivira tijelo na funkcionalan način – što znači da ga tretira kao cjelinu, stavljajući naglasak na prirodne kretnje i aktivaciju više mišićnih grupacija istovremeno, poboljšavajući pritom funkcionalnost tijela te njegovu učinkovitost u svakodnevnom životu, ali i drugim tjelesnim aktivnostima.

Sve voditeljice u Centru kulture tijela Gea nositeljice su licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, kao i brojnih drugih, a voditeljica centra, prof. kineziologije Bojana Muačević Gal u ovoj godini obilježava punih 20 godina rada u aerobiku, fitnesu i rekreaciji općenito.

Rasporede i sve dodatne informacije možete pronaći na centargea.com ili na 098/ 18 19 813



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 1x1 mjesečnu članarinu za program "3D Effect" vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031.com želim trenirati program "3D Effect"!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Marinela Stojić

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: