Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vikend pun događanja u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2015. 11:11 
Naslov:  Vikend pun događanja u Portanovi!
24.01.2015. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječja radionica, ispunjenje želja i najbolja zimska sniženja očekuju vas ovoga vikenda u Portanovi. Zimska sniženja su na svojem vrhuncu pa ako do sada niste svakako posjetite svoju omiljenu shopping destinaciju i iskoristite velike popuste koji vas očekuju na svakom koraku.

Bilo snijega ili ne zimske radosti ne bi trebalo propustiti, a za to su se pobrinuli iz Portanove! Ovu subotu od 17 do 19 sati organizirali su za najmlađe pravu zimsku radionicu. Izrađivat će se snjegovići, pingvini, grude i pahuljice, i sve to dodatno začiniti zimskim igrama i plesom. Svakako dođite na ovu radionicu i uvjerite se da se zimske radosti uz malo mašte i kreativnosti mogu doživjeti i kada nema snijega.



Neki od vas se sada već sigurno pitaju što je s natječajem "Moja želja je..." koji je priredila Portanova tijekom prosinca. Potražili smo odgovor na to pitanje… Iz Portanove su bili ugodno iznenađeni velikim brojem prekrasnih želja koje su posjetitelji imali za sebe i za druge. Pa iako su iz Portanove rekli da će odabrati samo nekoliko najkreativnijih želja koje će ispuniti u siječnju na kraju su ipak odlučili ovu akciju produžiti i ispunjavati želje tijekom cijele godine, a sve to kako bi ispunili što više želja. Prve želje će ispuniti baš ovoga vikenda u suradnji sa zakupcima centra, a o tome kako je sve skupa prošlo ćemo vas naravno informirati. Ako ste sudjelovali u natječaju očekujte poziv iz Portanove jer već sljedeći mjesec će možda ispuniti baš vašu želju!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: