Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradski bazeni: Balkan pool party [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2015. 19:22 
Naslov:  Gradski bazeni: Balkan pool party [OTKAZANO]
06.02.2015. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[14.2.2015.] Navedeni party neće se održati niti se ikad trebao održati u Bizovačkim toplicama, čije odgovorne osobe nisu bile u kontaktu s organizatorima Balkan Pool Partyja. Ovim neistinitim tvrdnjama Bizovačkim toplicama se nanosi šteta, zbog čega će se razmotriti mogućnost pokretanja odgovarajućih postupaka protiv organizatora.


[5.2.2015.] Dragi naši, ispričavamo se zbog odgode party-a za treći mjesec. Imamo puno posla, organiziramo udrugu građana i d.o.o. Tek prije par dana su nas nazvali i rekli kako nije moguće bez udruge i d.o.o jer im treba oib i iban firme kako bi mogli prepustit objekat pravnoj osobi, mada je sve već bilo dogovoreno, ali svakako nam treba vremena. Lokacija party-a je promijenjena na Bizovačke toplice iz razloga sto je prostor puno veći i bolji. Bar ćemo moći ostati duže bez da nas netko zamara da moramo izići iz objekta, kako doci do toplica? -Ništa lakše. Za vas smo organizirali prijevoz autobusom koji je BESPLATAN za sve naše partijanere. Bus ce voziti od 21:00 do 05:00 u razmaku od pola sata, tako da se nadamo da nećete ni osjetiti promjenu prostora, Vas BP Osijek


[22.01.2015.] Pred vama je jedan od najvećih partija u ovoj godini! Ovaj party garantira dobru zabavu uz neograničenu konzumaciju svih pića, party će biti bogat laser projektom i dimom na vodi, uz dobru atmosferu DJ je tu kako bih napravio večer što bolju, mislim da vam sam naziv događaja govori kakva će glazba biti (Balkan remix) DJ će se potruditi da vas drži na nogama do kasnih sati uz hostese koje će vas posluživati cijelu noć, biti će pokloni iznenađenja za izabrane, a cijena karte će biti 60 kn. Balkan pool party održat će se 6. veljače 2015. godine na Gradskim bazenima.

Od cuge će biti:
Pivo,
Bambus,
Gemišt,
RedBull vodka,
Juice Vodka,
Jack Daniels,
Jägermeister i mnogi drugi.

Imali su par pitanja što se tiče sigurnosti u bazenu. "što ako se nekakva budala zaleti u bazen i skoči na mene i ja se onesvijestim i ugušim?" ne brinite, ne bih trebalo biti budala, a i imaju svoje redare i jednog spasioca koji će nadgledati stanje u bazenu.

Isto tako vas mole da ne bacate opuške od cigareta, čaše i ostale otpatke u bazen, pored bazena će se nalaziti kante za otpad i pepeljare.

Za karte se javljajte:
Antonio Milinković 0919473891
Dino Handanović 0911534636

Promotori:
Hrvoje Kljajić Kljaja 0955927090


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: