Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zdravko Čolić: "Radujem se novom nastupu pred osječkom publikom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65645
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2015. 13:19 
Naslov:  Zdravko Čolić: "Radujem se novom nastupu pred osječkom publikom"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U kavani Waldinger danas je održana tiskovna konferencija povodom predstojećeg koncerta popularnog Zdravka Čolića u osječkoj dvorani Gradski vrt za Valentinovo, 14. veljače.

Okupljenim novinarima obratio se sam Zdravko rekavši kako je sretan što će opet nastupiti pred osječkom publikom, pet godina nakon njegovog posljednjeg nastupa u gradu na Dravi, također u dvorani Gradski vrt.



Obećao je veliki spektakl, najmoderniju i najkvalitetniju produkciju te više od 20 glazbenika i gostiju na bini. Koncert će trajati tri sata, možda i više, a predstavljat će presjek cjelokupne njegove karijere, od singl ploča iz 70-ih do pjesama s posljednjeg albuma „Vatra i barut“ koje će premijerno predstaviti osječkoj publici.

Na pitanje o jučerašnjoj tužnoj vijesti o smrti velikog pjevača i autora Kemala Montena, Čola je rekao kako mu je Kemo bio odličan prijatelj koji će mu veoma nedostajati. Napomenuo je i kako na svakom koncertu izvodi nekoliko Kemalovih pjesama, pa će tako biti i u Osijeku, s time što će te pjesme imati posebnu atmosferu obzirom na tužni događaj.

Na novinarsko pitanje što njegova supruga misli o tome što će Dan zaljubljenih provesti radno, na koncertu, Zdravko je uz smijeh odgovorio da mu je žena iz Osijeka te da joj to sigurno neće smetati, a za svaki slučaj pokušat će ju nagovoriti da pođe s njim.





Tekst i foto: M.M./Osijek031.com

Pročitajte i..
Zdravko Čolić u Osijeku na Dan zaljubljenih (Valentinovo 2015.)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: