Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zimko [2014./2015.] - 28. zimski malonogometni kup Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.12.2014. 11:13 
Naslov:  Zimko [2014./2015.] - 28. zimski malonogometni kup Osijek
13.12.2014. 23:59
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[6.1.2014.] U izvrsnoj atmosferi ispunjene dvorane Zrinjevac odgiran je fnalni dan 28. Zimskog malonogometnog kupa Osijeka – Zimka uz Pan. Gledatelji su uživali u sedam izvrsnih utakmica, spektakularnom light showu, izvrsnoj glazbi, a neki od njih i otišli kući s jednom od vrijednih nagrada. Po prvi puta u povijesti turnira jedna je momčad došla do trećeg uzastopnog naslova. Fenomenalna momčad Đavo Tapu Rockatikija ostvarila je ovaj izvrstan uspjeh koji će se prepričavati generacijama.

Za naslov pobjednika u kategoriji U14 igrali su Vidina klapa i Zgubidani. Vidina klapa je povela u devetoj minuti utakmice golom Marina Vidačića. Dvije minute kasnije Zgubidani su dišli do izjednačenja golom Jurice Bajića. Za preokret Zugubidana pogodio je Ivan Kukrika u 17. minuti. Minutu poslije započeo je show Jurice Bajića koji je u narednih sedam minuta zabio čak četiri gola. Pobjedom od 1:6 Zgubidani su osvojili naslov pobjednika u kategoriji U14. Za najboljeg vratara u ovoj kategoriji proglašen je Kristijan Cvetko, a najbolji igrač i strijelac kategorije je izvrsni Jurica Bajić koji je zabio čak pet golova u finalnoj utakmici.

U finalu kategorije U16 susreli su se Slavonija live i CB Bonaca. Slavonija live je povela u petoj minuti utakmice, golom Mateja Jagustina. Na 1:1 izjednačio je Mihael Žaper u desetoj minut, a isti je igrač pogodio i za preokret u 13. minuti. Mihael Žaper je zabio i u 17. minuti, a ''točku na i'' je stavio Marin Knežević, golom uz 25. minute. Pobjedom od 1:4 CB Bonaca je postala pobjednik u kategoriji U16. Najbolji vratar u kategoriji U16 je Borna Sabolić, a najbolji strijelac i igrač izvrsni Mihael Žaper, koji je svoje vještine pokazao i u kategorijama U18 i seniori.

O pobjedniku kategorije U18 odlučivali su Solium i Cipelino. Cipelino je poveo u sedmoj minuti utakmice, preko Lovre Anića, a na 1:1 je izjednačio Andrej Cvijan u 11. minuti. Za novo vodstvo Cipelina zabio je Pavo Grgić, a do novog izjednačenja Solium jedošao na početku drugog poluvremena preko Marina Pilja. U 20. minuti je za 2:3 zabio Stjepan Salapić. Stjepan Sapapić je u naredne dvije minute stigao do nova dva gola, a u 24. minuti je vodstvo smanjio Ivan Pilj. Pobjedom od 3:5 Cipelino je postao pobjednik u U18 kategoriji. Najbolji igrač i strijelac turnira u ovoj kategoriji je Stjepan Salapić, a najboljim je vratarem proglašen Ivan Čurman.

Za treće mjesto u kategoriji veterana borili su se Skripta Canon i Pan CB After dark. Prvo poluvrijeme ove utakmice završilo je 0:0, a prvi je gol pao u 19. minuti, kada je za vodstvo Skripte Canon zabio Ivan Perošević. Vodstvo Skripte Canon povećao je Mario Jurić u 23. minuti. Pobjedom od 2:0 prošlogodišnji pobjednik Skripta Canon je osvojila treće mjesto u kategoriji veterana.

Za treće mjesto u kategoriji seniora borili su se Trgovina Tomas i HRFUTSAL.com. HRFUTSAL.com je poveo u devetoj minuti susreta golom Roberta Nospaka, a isti je igrač i povisio vodstvo u 11. minuti. Za 0:3 zabio je Mario Meter u 15. minuti, a do hattricka je Robert Nospak stigao u 38. minuti. Počasni pogodak za Trgovinu Tomas postigao je Dorian Vranješ u posljednjoj minuti susreta. Pobjedom od 1:4 HRFUTSAL.com je osvojio treće mjesto u kategoriji seniora.

Za naslov pobjednika u kategoriji veterana borili su se Mesnice Ravlić i Borbaš Security. Iako se na utakmici moglo vidjeti puno lijepih poteza, završila je 0:0 i on pobjedniku su odlučivali šesterci. Zahvaljujući izvrsnom Domagoju Malovanu i golu Stjepana Jukića, Mesnice Ravlić su pobjedom 1:0 postale pobjednk u kategoriji veterana. Junak Mesnica Ravlić, Domagoj Malovan, proglašen je najboljim vratarem u kategoriji veterana. Iz redova momčadi Borbaš security su najbolji igrač u kategoriji Ernard Ađulović i najbolji strijelac Mirko Kruljac.

U ''finalu finala'' su se za naslov pobjednika u kategoriji seniora borili Mursa VBK Folding i Đavo Tapu Rockatiki. Momčadi su se dugo nadmudrivale, a prvi gol je pao krajem prvog poluvremena. Josip Tomašević je izvrsno prošao kroz protivničku obranu te asistirao Marku Gabriću koji je zabio za vodstvo VBK Foldinga od 1:0. Đavo Tapu je početkom drugog poluvremena silovito počeo napadati, a ponovno se iskazao Antonio Pavlović s nizom odličnih obrana. Ipak, u 25. minuti Đavo Tapu Rockatiki je došao do izjednačenja, golom Predraga Raića. Nakon gola Đavo Tapu Rockatiki je nastavio s napadima, što im se isplatilo u 31. minuti kada je izvrstan gol za preokret postigao Dražen Čavar. U pretposljednjoj minuti utakmice Dražen Čavar je postigao još jedan gol i slavlje je lagano moglo početi. Đavo Tapu Rockatiki je pobjedom od 1:3 postao pobjednik Zimka uz Pan i upisao se u povijest kao prva momčad koja je tri puta zaredom osvojila naslov pobjednika. Izvrsni Dražen Čavar je najbolji strijelac i najbolji igrač u kategoriji seniora, a titula najboljeg vratara pripala je Antoniju Pavloviću.

FINALNI DAN REZULTATI

FINALE U14 - Vidina klapa – Zgubidani - 1:6 (Lovro Kozić; Jurica Bajić 5x, Ivan Kukrika)
FINALE U16 - Slavonija live – CB Bonaca - 1:4 (Matej Jagustin; Mihael Žaper 3x, Marin Knežević)
FINALE U18 - Solium - Cipelino - 3:5 (Andrej Cvijan, Marin Pilj, Ivan Pilj; Lovro Anić, Pavo Grgić, Stjepan Salapić 3x)
TREĆE MJESTO VETERANI - Skripta Canon - Pan CB After Dark - 2:0 (Ivan Perošević, Mario Jurić)
TREĆE MJESTO SENIORI - Trgovina Tomas – HRFUTSAL.com - 1:4 (Dorian Vranješ; Robert Nospak 3x, Mario Meter)
FINALE VETERANI - Mesnice Ravlić – Borbaš security - 1:0 nakon šesteraca (0:0) (Stjepan Jukić)
FINALE SENIORI - Mursa VBK Folding – Đavo Tapu Rockatiki (Marko Gabrić ; Predrag Rajić, Dražen Čavar2x)


[3.1.2014.] Turnir Zimko uz Pan bliži se svojoj završnici. Još nas jedan dan dijeli od saznanja tko su ovogodšnji pobjednici. Sudeći po izvrsnim utakmicama četvrtinala, očekuju nas još bolje utakmice u polufinalu i finalu. Osim što će gledatelji uživati u izvrsnom futsalu, čekaju ih i neka iznenađenja u dvorani.

Četvrtfinale
Kategorija U14

U prvoj utakmici dana susreli su se Vidina klapa i CB 5 Gravia. Vidina klapa je povela preko Marina Petrovića u desetoj minuti utakmice, a samo minutu poslije je za izjednačenje zabio Luka Bušić. Golova do kraja utakmice više nije bilo, pa su o pobjedniku morali odlučiti šesterci. Rulet šesteraca pripao je Vidinoj klapi, koja se ukupnim rezultatom od 4:3 plasirala u polufinale.

Utakmica između CB Grofa i NK Grafičara je u regularnom dijelu završila bez golova pa su o polufinalistu također odlučivali šesterci. U njima je bio uspješniji CB Grof te pobjedom od 2:1 plasirao u polufinale.

Puno efikasniji bili su igrači momčadi 5 do 12 i NK Čepin. NK Čepin je poveo golom Daniela Gagulića iz šeste minute susreta, a na 1:1 je izjednačio Adrian Mendeš u desetoj minuti. 5 do 12 je samo minutu poslije došao do preokreta preko Marka Kosa, a vodstvo je povećao Toni Vinogradac u 13. minuti. Svoj drugi gol na utakmici Adrian Mendeš je postigao u 17. minuti, a u strijelce se u 27. minuti upisao i Matias Kuić. NK Čepin je u posljednjoj minuti utakmice uspio doći do smanjenja vodstva preko Antonija Knježevića. Momčad 5 do 12 je uvjerljivom pobjedom od 5:2 postala treći polufinalist u svojoj kategoriji.

Zgubidani su poveli protiv Sica u šestoj minuti utakmice, golom Marijana Zekana. Vodstvo je povećao Ivan Kukrika u 13. minuti, a za 3:0 zabio je Jurica Bajić u 21. minuti. Igrači Sica se nisu predali te su golovima Lovre Duke i Tonija Valentića došli na samo gol zaostatka. Do izjednačujućeg gola ipak nisu došli te su Zgubidani pobjedom od 3:2 postali posljednji polufinalist u svojoj kategoriji. Za finale u kategoriji U14 borit će se Vidina klapa i CB Grof te 5 do 12 i Zgubidani.

Kategorija U16
U prvoj četvrtfinalnoj utakmici u kategoriji U16 susreli su se Palatium i CB Platana. CB Platana je povela u sedmoj minuti susreta, golom Filipa Benkovića. U posljednjoj minuti prvog poluvremena isto je igrač zabio za povećanje vodstva svoje momčadi. Gol za 0:3 postigao je Dorijan Stakić u 20. minuti, a za pogodak za Palatium postigao je Dominik Dubravac u 23. minuti. U posljednjoj minuti utakmice još je jedan gol postigao Dorijan Stakić. CB Platana je pobjedom od 1:4 postala prvi polufinalist u svojoj kategoriji.

Uslijedila je utakmica između CB Bonace i Southamptona. Luka Marin je mrežu Southamptona načeo u sedmoj minuti utakmice, a vodstvo su do kraja poluvremena povećali Marin Knežević i Luka Dragojević. U drugom poluvremenu je uslijedila još bolja igra CB Bonace. Do kraja utakmice još je dva gola postigao Marin Knežević, a isti je učinak imao i Mihael Žaper. Novi je gol zabio i Luka Marin, a u strijelce se upisao i Josip Gačić. CB Bonaca je pobjedom od 9:0 postala novi polufinalist u svojoj kategoriji.

Potom su na teren izašli Slavonija live i NK Višnjevac. Slavonija live je do vodstva došla već u drugoj minuti utakmice preko Zdravka Simonovića. Dvije minute poslije NK Višnjevc je izjednačio golom Ivana Šćurle. Nedugo zatim Slavonija live je došla do novog vodstva preko Leona Zekića, a vodstvo je u 12. minuti povećao Hrvoje Babec. Do 25. minute Slavonija live je zabila još tri gola. Hrvoje Babec je postigao još jedan gol, a precizni su bili i Matej Šileš i Marko Martinković. Za 6:2 zabio je Marko Križić u 28. minuti, a svoj Matej Šileš je svoj drugi gol na utakmici postigao u pretposljednjoj minuti utakmice. Slavonija live je pobjedom od 7:2 ostvarila plasman u polufinale.

U posljednjoj utakmici u ovoj kategoriji susreli su se Pizzeria Gondola i Solium. Solium je poveo već u drugoj minuti utakmice golom Marina Vratkovića, a vodstvo su do kraja poluvremena povećali Ivan Pilj i Fran Čolić. Marin Vratković je svoj drugi gol na utakmici postigao u 21. minuti, a na 0:5 povećao je Bojan Gvozdenović. Do počasnog pogotka Pizzerija Gondola je došla u 28. minuti utakmice preko Luke Rajića, a Marin Vratković je pretposljednjoj minuti utakmice došao do hattricka. Pobjedom od 1:6 Solium se postao posljednji polufinalist u svojoj kategoriji.
U finale će u ovoj kategoriji ići pobjednici iz susreta Slavonija live – Solium i CB Bonaca – CB Platana.

Veterani
Prvu utakmicu četvrtfinala u kategoriji veterana odigrali su Mesnice Ravlić i CB 5 Gravia. Iako su igrači obje momčadi pokazale dobre futsal vještine, utakmica je 'završila 0:0. Potom se pucalo čak sedam serija šesteraca, a na kraju su Mesnice Ravlić slavile rezultatom 4:3. Pobjednički gol postigao je Goran Ledinski te su Mesnice Ravlić postale prvi polufinalist u kategoriji veterana.

Potom su na teren izašli branitelj naslova u ovoj kategoriji, Skripta Canon i John Deere. John Deere je poveo u sedmoj minuti utakmice golom Esada Brkića, a Skripta Canon je izjednačila u posljednjoj minuti prvog poluvremena preko Marka Ižakovića. Za preokret Skripte zabio je Antonio Kovač u 19. minuti, a u istoj je minuti na 3:1 povisio Mario Jurić. Za Skriptu Canon je još zabio i Zoran Ratković u 22. minuti te je branitelj naslova pobjedom od 4:1 izborio polufinale.

Uslijedila je utakmica između Borbaš securityja i Stare Moše. Borbaš security je poveo već u drugoj minuti utakmice preko Ernarda Ađulovića. Izjednačujući gol za Staru Mošu postigao je Mario Zovko u devetoj minuti. Borbaš security je do novog vodstva došao u 24. minuti, preko Igora Tota, vodstvo je u pretposljednjoj minuti utakmice povećao Mirko Kruljac. To nije bio kraj uzbuđenjima jer je svojim drugim golom na utakmici Mario Zovko doveo Staru Mošu na samo gol zaostatka. Iako se na samom kraju utakmice igralo ''na sve ili ništa'' golova više nije bilo te je Borbaš security pobjedom od 3:2 došao do polufinala.

U posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici u kategoriji veterana susreli su se Pan CB After dark i Samba Lipov hlad. Pan CB After dark je poveo u četvrtoj minuti golom Tibora Novotnija. Saša Grđan je u 13. minuti povećao vodstvo svoje momčadi, a za 2:1 zabio je Ibem Alempić u 18. minuti. Tibor Novotni je u 20. minuti zabio za novo povećanje vodstva svoje momčadi, a u 23. minuti se u strijelce za Pan CB After dark upisao i Goran Kovačević. Pan CB After dark je pobjedom od 4:1 postao posljednji polufinalist u kategoriji veterana. U finalu kategorije veterana će igrati pobjednici susreta Mesnice Ravlić – Skripta Canon i Borbaš security – Pan CB After dark.

Seniori
U kategoriji seniora su se prvi za polufinale borili Canimeč i HRFUTSAL.com. HRFUTSAL.com je poveo u sedmoj minuti utakmice golom Nikole Erora, a isti je igrač i povećao vodstvo u desetoj minuti utakmice. Unatoč brojnim uzbuđenjima na terenu, na novi gol se čekalo do posljednje minute susreta, kada je gol za Canimeč postigao Dino Sklepić. Iako je Canimeč nastojao doći do novog gola i izjednačenja, to im nije uspjelo te je HRFUTSAL. com pobjedom od 1:2 postao prvi polufinalist u kategoriji seniora.

Potom su na teren izašli Trgovina Tomas i Auto Brko. Trgovina Tomas je povela već u četvrtoj minuti utakmice golom Mirana Horvata. Auto Brko je u osmoj minuti susreta došao do izjednačenja lijepim golom Saše Voldina. Iako su igrači obje momčadi odigrali puno dobrih poteza, lopta jednostavno nije htjela u gol. No kada su se već igrači obje momčadi počeli pripremati za šesterce, na scenu je stupio Marko Tomas koji je zabio novi gol za Trgovine Tomas 16 sekundi isteka regularnog dijela utakmice. Trgovine Tomas su tako pobjedom od 2:1 postale drugi polufinalist.
Slijedila je utakmica između Murse VBK Folding i Donjeg grada. Mursa VBK Folding je do vodstva došla već u trećoj minuti utakmice preko Josipa Tomaševića. Za povećanje vodstva svoje momčadi zabio je Nikša Petrović u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Donji grad je do smanjenja vodstva došao u 27. minuti utakmice preko Mihaela Žapera. Nakon gola Donji grad je uveo igrača vratara i hrabro krenuo do izjednačenja. No to im se nije isplatilo jer je u pretposljednjoj minuti susreta vodstvo Murse VBK Folding povećao Marko Gabrić. Mursa VBK Folding je lijepom igrom došla do pobjede od 3:1 i postala novi polufinalist.

U posljednjoj utakmici dana susreli su se HDZ OBŽ i Đavo Tapu Rockatiki. Đavo Tapu Rockatiki je poveo već u trećoj minuti utakmice golom miljenika osječke publike Dražena Čavara. Iako su uslijedile nove dobre prilike branitelja naslova, HDZ OBŽ je preko Filipa Žapera uspio doći do izjednačenja u sedmoj minuti utakmice. Pred kraj prvog poluvremena Đavo Tapu Rockatiki je došao do novog vodstva golom mladog Mateja Govorka. Vodstvo svoje momčadi su u drugom poluvremenu povećali ''stari znanci'' osječke futsal publike Zvonimir Horvat i Goran Dakić. Đavo Tapu Rockatiki je pobjedom od 1:4 došao do novog polufinala, a možda se i približio osvajanju trećeg uzastopnog naslova.

Za naslov pobjednika u kategoriji seniora će se boriti bolji iz susreta Trgovina Tomas – Mursa VBK Folding i HRFUTSAL.com - Đavo Tapu Rockatiki.

Za finale će se danas boriti i momčadi iz kategorije U18. U finale će u ovoj kategoriji ići bolji iz susreta Jomini intelektualci – Solium i Ricardo – Cipelino.

RASPORED ZAVRŠNICE
SUBOTA
16:00 – 16:30 - U14 ½ FINALE - VIDINA KLAPA– CB GROF
16:35 – 17:05 - U14 ½ FINALE - 5 DO 12 – ZGUBIDANI
17:10 – 17:40 - U16 ½ FINALE - SLAVONIJA LIVE – SOLIUM
17:45 – 18:15 - U16 ½ FINALE - CB PLATANA – CB BONACA
18:20 – 18:50 - U18 ½ FINALE - JOMINI INTELEKTUALCI – SOLIUM
18:55 – 19:25 - U18 ½ FINALE - RICARDO - CIPELINO
19:30 – 20:00 - VETERANI ½ FINALE - MESNICA RAVLIĆ– SKRIPTA CANON
20:05 – 20:35 - VETERANII ½ FINALE - BORBAŠ SECURITY –PAN CB AFTER DARK
21:00 – 21:40 - SENIORI ½ FINALE TRGOVINA TOMAS– MURSA VBK FOLDING
22:00 – 22:40 - SENIORI ½ FINALE HRFUTSAL.COM – ĐAVO TAPU ROCKATIKI

NEDJELJA
17:00 – 17:30 - FINALE U14
17:35 – 18:05 - FINALE U16
18:10 – 18:40 - FINALE U18
18:45 – 19:15 - TREĆE MJESTO VETERANI
19:20 – 20:20 - TREĆE MJESTO SENIORI
20:30 – 21:00 - FINALE VETERANI
21:10 – 22:30 - FINALE SENIORI


[2.1.2014.] Puno uzbuđenja na turniru Zimko uz Pan donio je i posljednji natjecateljski dan u 2014. godini.

Kategorija U18
U prvoj utakmici dana susreli su se Caffeteria Exclusive i Jomini intelektualci. Jomini intelektualci su poveli u šestoj minuti utakmice, golom Marina Kneževića, a na 0:2 povisio je Vedran Glasnović u osmoj minuti. Do kraja poluvremena Jomini intelektualci su postigli još dva gola. U desetoj minuti u strijelce se upisao Matko Taddić, a u polsjednjoj minuti poluvremena novi je gol zabio Vedran Glasnović. U 24. minuti je Arijan Rašljanin uspio smanjiti na 1:4. U posljednjoj minuti utakmice do hattricka je stigao izvrsni Vedran Glasnović, a na samom kraju susreta je ''točku na i'' stavio Robert Vidović. Pobjedom od 1:6 Jomini intelektualci su se plasirali u polufinale.

Vrlo zanimljiva je bila utakmica između Soliuma i Rockatikija. Solium je poveo u destoj minuti utakmice, preko Marina Pilja. Rockatiki je do izjednačanja stigao u 17. minuti, nakon gola Domagoja Damjanovića. U istoj minuti Marin Pilj je postigao svoj drugi gol, za drugo vodstvo Soliuma. Vodstvo Soliuma povećao je Marko Ezgeta u 21. minuti. Momčad Rockatikija je u 28. minuti dobila priliku da smanji vodstvo iz deseterca, nakon što su igrači Soliuma napravili šesti prekršaj u poluvremenu. Priliku je iskoristio Domagoj Damjanović, a potom je uslijedila opsada gola Soliuma. Napadačka igra se isplatila Soliumu jer u posljednoj minuti suđen novi prekršaj, pa je Domagoj Damjanović opet pucao i realizirao deseterac za 3:3. Nedugo nakon toga utakmica je završila utakmica te se prešlo na šesterce. Pucalo se čak sedam rundi šesteraca, a u sedmoj rundi je vratar Soliuma spasio svoj gol i donio pobjedu svojoj momčadi. Ukupnom pobjedom od 10:9 Solium je postao drugi polufinalist u svojoj kategoriji.

Potom su na teren izašli Ricardo i Tele 2. Zvonimir Kovačević je zabio za vodstvo Ricarda u petoj minuti utakmice. Vodstvo Ricarda povisio je Luka Pačar u prvog minuti drugog poluvremena. Zvonimir Kovačević je do novoga gola došao u pretposljednjoj minuti utakmice. Pobjedom od 3:0 Ricardo je postao treći polufinalist kategorije U18.

Najefikasniju utakmicu dana odigrali su Cipelino i Osijek 031. Cipelino je do vodstva došao u četvrtoj minuti utakmice, golom Lovre Anića. Samo minutu poslije Osijek 031 je došao do izjednačenja, zahvaljujući Luki Pecniku. Za novo vodstvo Cipelina zabio je Stjepan Salapić u sedmoj minuti, a nedugo zatim je na 3:1 povećao Nikola Šafar. Izvrsni Stjepan Salapić je u prvom poluvremenu postigao još dva gola, dok je gol nade za Osijek 031 postigao Bruno Kordić. Cipelino je nastavio s izvrsnom igrom u drugom poluvremenu. Josip Špoljarić je za 6:2 zabio u prvoj minuti drugog poluvremena, a novi je gol postigao Stjepan Spajić u 17. minuti. Na 8:3 smanjio je Bruno Kordić u 20. minuti, a potom su uslijedila nova dva gola Cipelina. Novi je gol zabio Josip Špoljarić, a u strijelce se upisao i Pavo Grgić. Izvrsni Bruno Kordić je u 28. minuti došao do hattricka, a pred sam kraj utakmice su nove golove zabili Josip Špoljarić i pavo Grgić. Cipelino je pobjedom od 11:4 postao poljednji polufinalist u U18 kategoriji.

Seniori
Od seniora su na teren prvo izašli Mursa VBK Folding i Iločki podrumi. Vodeći pogodak za Mursu VBK Folding postigao je Nikša Petrović u 12. minuti, a na vodstvo je povećao Matija Mišić u 20. minuti. Za 3:0 zabio je Marko Gabrić u 24 minuti, u posljednjoj minuti utakmice je mrežu Iločkih podruma zatresao i Mario Kralj. Mursa VBK Folding se pobjedom od 4:0 plasirala u četvrtfinale.

Najefikasniju utakmicu kod seniora odigrali su Donji grad i CB M13. Donji grad je poveo već u prvoj minuti susreta, preko Dine Maligeca, a za povećanje vodstva zabio je Mihael Žaper u četvrtoj minuti. CB M13 je u sedmoj minuti preko Miroslava Curića došao na 2:1. Na novi gol se čekalo do 13. minute, kada je novi gol postigao Mihael Žaper. U 18. minuti utakmice je do novog gola stigao i Dino Maligec. Miroslav Curić je svojim golom na 4:2 smanjio u 25. minuti. U 27. minuti je Domagoj Nad svojim golom doveo CB M13 na samo gol zaostatka. No veće neizvjesnosti nije bilo jer je Anderj Kovačić samo minutu poslije zabio za 5:3. Pred kraj utakmice je pogodak za Donji grad postigao i vratar Sandro Šarić. Pobjedom od 6:3 Donji grad je postao novi četvrtfinalist.

Treću utakmicu u kategoriji seniora odigrali su HRFUTSAL.com i Lovački rog. Iako su igrači obje momčadi zabilježili dobre prilike, na gol se čekalo sve do 24. minute. U 24. minuti je obranu Lovačkog roga vješto prevario Mario Meter, koji je postigao pogodak za 1:0. Golova na utakmici više nije bilo, zahvaljujući dobro raspoloženom vrataru Lovačkog roga koji je zabilježio nekoliko izvrsnih obrana. Pobjedom od 1:0 i HRFUTSAL.com se plasirao u četvrtfinale.

Posljednju utakmicu dana odigrali su branitelj naslova Đavo Tapu Rockatiki i MNK Baza. Iako je na terenu bilo iznimno borbeno i žustro, prvi je gol pao tek u 18. minuti, kada je za vodstvo aktualnog pobjednika Zimka uz Pan zabio Goran Dakić. Iako je MNK Baza svim silama nastojala doći do izjednačujućeg pogotka, to se nije dogodilo. MNK Bazi se nije isplatila ni igra s golmanom vratarom jer je u posljednjoj minuti utakmice sa svoje polovice terena pogodio Armando Kajfeš. Đavo Tapu Rockatiki je pobjedom od 2:0 postao posljednji četvrtfinalist u seniorskoj kategoriji.


[26.12.2014.] Nakon tri dana stanke nastavlja se turnir Zimko uz Pan. U petak je na rasporedu čak 19 utakmica, a igrat će utakmice iz svih pet kategorija.

Utakmice koje se svakako trebaju pogledati su ona između momčadi HRFUTSAL.com i NK Dunav Dalj te između Donjeg grada i Vodosa. HRFUTSAL.com je u dosadašnjem tijeku turnira pokazao izvrsnu igru koju svakako vrijedi pogledati. Donji grad i Vodos su također pokazali da znaju igrati dobar futsal, a njihov susret mogao bi odrediti i koja će momčad iz njihove skupine proći u osminu finala.

PETAK 26.12.
U14 9:30 Vidina klapa – NK Čepin
U14 10:05 - CB Ma Lu – Lovački rog
U14 10:40 - CB 5 Gravia – AS Doklatal
U14 11:15 - Porto – Osijek 2002
U14 11:50 - CB Baltazar - Zgubidani
U16 12:25 - CB Bonaca – Lege
U16 13:00 - Southampton – Ekipa 31431
U16 13:35 - NK Višnjevac – CB Korner
U18 14:10 - Emigranti – Tele 2
U18 14:45 - Jomini intelektualci – Ricardo
U18 15:20 - Građevinarstvo Spajić – CB Riviera
VET 18:00 - Prvo hrvatsko pivo Osječko - Mesnice Ravlić
VET 18:35 - Ameba 79 – Auto Drago Vinkovci
SEN 19:10 - HRFUTSAL.com – NK Dunav Dalj
SEN 19:45 - Canimeč – Primera Esseker
SEN 20:20 - Auto Brko – Lovački rog
SEN 20:55 - AB Skripta – MNK Sokol
SEN 21:30 - Donji grad - Vodos
SEN 22:05 - Ozračeni – CB M13

S obzirom da utakmice na Zimku uz Pan postaju sve zanimljivije, svakako dođite u Zrinjevac i uživajte u zanimljivom futsalu.



[19.12.2014.] U subotu će se na Zimku uz Pan odigrati čak 19 utakmica jer će s turnirom početi i mlađe kategorije: U14, U 16 I U18.

U kategoriji U14 nalaze se:
Skupina A: Vidina klapa, NK Čepin, CB Ma-lu, Lovački rog
Skupina B: CB 5 Gravia, AS Dokletal, 5 do 12, Jomini intelektualci
Skupina C: Sico, Porto, Osijek 2002, CB Grof, Vrijednosnice OS
Skupina D: Demo klub, CB Baltazar, Zgubidani, NK Grafičar, Osijek Kelme

U kategoriji U16 gledat ćete:
Skupina A: NK Višnjevac, CB Korner, Jel bitno, Palatium
Skupina B: Slavonija live, Udruga korak, VULM, CB Platana
Skupina C: CB Bonaca, Lege, Solium
Skupina D: Southampton, Ekipa 31431, Pizzerija Gondola

U kategoriji U18 zaigrat će:

Skupina A: Emigranti, Tele 2, Caffeteria Exclusive
Skupina B: Jomini intelektualci, Ricardo, CB Stil
Skupina C: Građevinarstvo Spajić, Crna kronika, Osijek 031, Solium
Skupina D: Cipelino, Rockatiki, Vrata Baranje, Jel bitno

U subotu će na rasporedu biti ove utakmice:
SUBOTA 20.12.
U14 9:30 Vidina klapa - CB Ma Lu
U14 10:05 - Porto – Lovački rog
U14 10:40 - CB 5 Gravia – 5 do 12
U14 11:15 - Sico – Osijek 2002
U14 11:50 - Demo klub - Zgubidani
U16 12:25 - NK Višnjevac – Jel bitno
U16 13:00 - CB Korner - Palatium
U16 13:35 - Slavonija live - Vulm
U18 14:10 - Cipelino – Vrata Baranje
U18 14:45 - Rockatiki – Jel bitno
U18 15:20 - Građevinarstvo Spajić – Osijek 031

VET 18:00 - Kaplan Job Akademija – Pan CB After dark
VET 18:35 - Samba Lipov hlad - Dimnjak
VET 19:10 - Sygma - Primera Esseker
SEN 19:45 - HDZ OBŽ – CB 5 Gravia
SEN 20:20 - Čepin PSC Opel – Iločki podrumi
SEN 20:55 - Matrix club – Mursa VBK Folding
SEN 21:30 - CB Jungle – KUD Josipovac
SEN 22:05 - Donjji grad – NK Slavonija Ivanovac

U nedjelju će zbog održavanja turnira Osam kafića igrati samo mlađe kategorije i to po ovom rasporedu:
NEDJELJA 21.12.
U14 9:30 AS Dokletal – Jomini intelektualci
U14 10:05 - NK Čepin – Lovački rog
U14 10:40 - Sico – Vrijednosnice OS
U14 11:15 - CB Baltazar – NK Grafičar
U14 11:50 - Demo klub – Osijek Kelme
U16 12:25 - Udruga Korak – CB Platana
U16 13:00 - CB Bonaca - Solium
U16 13:35 - Southampton – Pizzerija Gondola
U18 14:10 - Crna kronika - Solium
U18 14:45 - Emigranti – Caffeteria Exclusive
U18 15:20 - Jomini intelektualci – CB Stil

U subotu će se na Zimku uz Pan odigrati čak 19 utakmica jer će s turnirom početi i mlađe kategorije: U14, U 16 I U18.

U kategoriji U14 nalaze se:
Skupina A: Vidina klapa, NK Čepin, CB Ma-lu, Lovački rog
Skupina B: CB 5 Gravia, AS Dokletal, 5 do 12, Jomini intelektualci
Skupina C: Sico, Porto, Osijek 2002, CB Grof, Vrijednosnice OS
Skupina D: Demo klub, CB Baltazar, Zgubidani, NK Grafičar, Osijek Kelme

U kategoriji U16 gledat ćemo:
Skupina A: NK Višnjevac, CB Korner, Jel bitno, Palatium
Skupina B: Slavonija live, Udruga korak, VULM, CB Platana
Skupina C: CB Bonaca, Lege, Solium
Skupina D: Southampton, Ekipa 31431, Pizzerija Gondola

U kategoriji U18 zaigrat će:
Skupina A: Emigranti, Tele 2, Caffeteria Exclusive
Skupina B: Jomini intelektualci, Ricardo, CB Stil
Skupina C: Građevinarstvo Spajić, Crna kronika, Osijek 031, Solium
Skupina D: Cipelino, Rockatiki, Vrata Baranje, Jel bitno

U subotu će na rasporedu biti ove utakmice:
SUBOTA 20.12.
U14 9:30 Vidina klapa - CB Ma Lu
U14 10:05 - Porto – Lovački rog
U14 10:40 - CB 5 Gravia – 5 do 12
U14 11:15 - Sico – Osijek 2002
U14 11:50 - Demo klub - Zgubidani
U16 12:25 - NK Višnjevac – Jel bitno
U16 13:00 - CB Korner - Palatium
U16 13:35 - Slavonija live - Vulm
U18 14:10 - Cipelino – Vrata Baranje
U18 14:45 - Rockatiki – Jel bitno
U18 15:20 - Građevinarstvo Spajić – Osijek 031

VET 18:00 - Kaplan Job Akademija – Pan CB After dark
VET 18:35 - Samba Lipov hlad - Dimnjak
VET 19:10 - Sygma - Primera Esseker
SEN 19:45 - HDZ OBŽ – CB 5 Gravia
SEN 20:20 - Čepin PSC Opel – Iločki podrumi
SEN 20:55 - Matrix club – Mursa VBK Folding
SEN 21:30 - CB Jungle – KUD Josipovac
SEN 22:05 - Donjji grad – NK Slavonija Ivanovac

U nedjelju će zbog održavanja turnira Osam kafića igrati samo mlađe kategorije i to po ovom rasporedu:
NEDJELJA 21.12.
U14 9:30 AS Dokletal – Jomini intelektualci
U14 10:05 - NK Čepin – Lovački rog
U14 10:40 - Sico – Vrijednosnice OS
U14 11:15 - CB Baltazar – NK Grafičar
U14 11:50 - Demo klub – Osijek Kelme
U16 12:25 - Udruga Korak – CB Platana
U16 13:00 - CB Bonaca - Solium
U16 13:35 - Southampton – Pizzerija Gondola
U18 14:10 - Crna kronika - Solium
U18 14:45 - Emigranti – Caffeteria Exclusive
U18 15:20 - Jomini intelektualci – CB Stil


[17.12.2014.] Drugog dana turnira Zimko uz Pan gledatelji su mogli vidjeti puno dobrih poteza i golova te brojna poznata imena iz osječkog nogometa i futsala.

Drugi dan su otvorili Pan CB After dark i John Deere. Pan CB After dark je zabilježio par dobrih šansi za gol u prvom dijelu utakmice, no vodstva je stigao tek u 17. minuti, preko Duška Lalića. John Deere je već u 22. minuti stigao do izjednačenja preko Zorana Kujundžića, no samo minutu poslije ponovno je zabio Duško Lalić i donio novo vodstvo svojoj momčadi. Pobjedu Pan CB After darka potvrdio je Vinko Škrobar koji je u 25. minuti zabio za konačnih 3:1.

Uslijedila je utakmica između Borbaš securityja i Amebe 79. Na terenu se bolje snašla momčad Borbaš securityja, a terensku inicijativu je u pogodak pretvorio Drago Pavić u petoj minuti utakmice. U devetoj minuti je Mario Tadić povećao prednost Borbaš securityja, a isti je igrač zabio i u 23. minuti utakmice. Do kraja utakmice Ameba 79 je ipak uspjela ublažiti poraz. Za konačnih 3:1 zabio je Ivan Jukić u 27. minuti utakmice.

U susretu koji je odigrala protiv Drago benda momčad John Deera je pokazala puno bolju igru. Golijadu je otvorio Boris Ježević u osmoj minuti, a tri minute poslije je precizan bio i Boban Tumbas. Mreže su potom mirovale do 21. minute, kada je precizan bio Zoran Kujundžić. Svoj drugi gol na utakmici, za konačnih 4:0, zabio je Boban Tumbas u 24. minuti.

Od seniora su na teren prvo izašli Ferivi i Primera Esseker. Momčad Ferivija povela je već u petoj minuti utakmice preko Dominika Damjanovića, a njihovo je vodstvo u 14. minuti utakmice udvostručio Marin Matić. Iako je Primera Esseker u nastavku igrala izuzetno napadački, nije bilo više golova, te je utakmica završila rezultatom 2:0.

HRFUTSAL.com je bolje otvorio susret protiv Pizzerije Tomislav te je i poveo u osmoj minuti utakmice golom Roberta Nospaka. Isti je igrač povećao vodstvo u 25. minuti utakmice. Unatoč dobrim prilikama koje je HRFUTSAL.com zabilježio u nastavku susreta, utakmica je završila rezultatom 2:0. Treba spomenuti da je mrežu momčadi HRFUTSAL.com čuvao vratar bijelo-plavih Zvonimir Mikulić.

Susret CB Bulldoga i NK Dunav Dalja bolje je otvorio CB Bulldog, no do vodstva je ipak stigao NK Dunav Dallj u 12 minuti utakmice. Terenska inicijativa se ipak isplatila CB Bulldogu jer su u 21. minuti preko Gorana Tunjića stigli do izjednačenja, a minutu poslije golom Gorana Šekuljice i do vodstva od 2:1. U 29. minuti utakmice ponovno se u strijelce upisao Goran Tunjić, a u posljednjim sekundama susreta je zabio i Denis Krstanović za konačnih 4:1.

Momčad HDZ OBŽ je bolje otvorila utakmicu protiv Matrix cluba te je u šestoj minuti poveo preko Luke Galica. Veliku priliku za izjednačenje imao je Bat u 14. minuti utakmice, no lopta je pogodila stativu i otišla pored gola. Iako su obje momčadi u nastavku utakmice imale dobre šanse za gol, utakmica je završila rezultatom 1:0.
Posljednju utakmicu dana tebali su odigrati CB 5 Gravia i Mursa VBK Folding. Utakmica nije odigrana jer se momčad CB 5 Gravia se nije pojavila pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0, u korist momčadi Mursa VBK Folding.

Rezultati drugog dana Zimka uz Pan:
- John Deere – Pan CB After dark 1:3
- Ameba 79 – Borbaš security 1:3
- John Deere – Drago bend 4:0
- Ferivi – Primera Esseker 2:0
- HRFUTSAL.com – Pizzerija Tomislav 2:0
- CB Bulldog – NK Dunav Dalj 4:1
- HDZ – OBŽ – Matrix club 1:0
- CB 5 Gravia – Mursa VBK Folding 0:3*

U srijedu će na teren izađi i branitelj naslova, Đavo Tapu Rockatiki, za kojega igraju neki od najboljih osječkih ''haklera''.

Kompletan raspored za srijedu:
- 18:00 – 18:30 Skripta Canon – Samba Lipov hlad (V)
- 18:35 – 19:05 Veterani HNK Bilje – Dimnjak (V)
- 19:10 – 19:40 Pinocchio – Prvo hrvatsko pivo – Osječko (V)
- 19:45 – 20:15 Čepin PSC Opel – CB Jungle (S)
- 20:20 – 20:50 Iločki podrumi – KUD Josipovac (S)
- 20:55 – 21:25 MNK Baza – Donji grad (S)
- 21:30 – 22:00 NK Slavonija Ivanovac – Vodos(S)
- 22:05 – 22:35 Đavo Tapu Rockatiki – CB M13 (S)


[15.12.2014.] Osječka publika će i ove zime uživati u malonogometnim majstorijama u Zrinjevcu.

U ponedjeljak, 15. prosinca, počinje 28. Zimski malonogometni kup Osijeka – Zimko uz Pan. Početku turnira prethodio je ždrijeb koji je održan u subotu, 13. prosinca. Na ždrijebu su predstavljene i novosti vezane uz sam turnir, kao što su novi sustav natjecanja i uvođenje nositelja skupine.

Natjecanje će otvoriti veterani i seniori, a mlađe kategorije (U14, U16 i U18) će s natjecanjem započeti u subotu, 20. prosinca.

U kategorijama seniora i veterana izvučene su skupine:



[13.12.2014.] Sportska dvorana Zrinjevac i ove će godine biti dom najpopularnijeg osječkog malonogometnog turnira – Zimka.

28. izdanje popularnog turnira igrat će od 15. prosinca 2014. do 4. siječnja 2015. Osim u dobrim utakmicama, gledatelji će moći uživati u povoljnom pivu i iznenađenjima koje pripremaju organizatori turnira, te sudjelovati u nagradnim igarama u kojima će moći osvojiti vrijedne nagrade.

Ove će se godine Zimko uz Pan igrati u pet kategorija, a to su: seniori, veterani, U18, U16 te U14. Kategorije veterana i U14 će igrati sustavom 5+1, a seniori, U18 i U14 sustavom 4+1.

I ove će godine najbolje momčadi u kategorijama seniora i veterana biti nagrađene bogatim novčanim nagradama. Pobjednička momčad u seniorskoj kategoriji bit će nagrađena sa 17.000,00 kuna, drugoplasirana momčad s 8.000,00 kuna, trećeplasirana momčad sa 4.000,00 kuna, a četvrtoplasirana momčad s 1.000,00 kuna. Nagrada za pobjednika u kategoriji veterana iznosit će 5.000,00 kuna, za drugoplasiranu momčad 3.000,00 kuna, za trećeplasiranu momčad 2.000,00 kuna, a za četvrtoplasiranu momčad 1.000, kuna. Medaljama i peharima će se nagraditi najbolje momčadi u svim kategorijama, kao i najbolji igrači, strijelci i vratari u pojedinim kategorijama..

Prijave za turnir počele su 3. prosinca, a trajat će do 13. prosinca, u podne. Istoga će dana, u 18 sati, u konferencijskoj dvorani Zajednice sportskih udruga Grada Osijeka, održano svečano javno izvlačenje parova turnira.

Kotizacija za kategorije seniora i veterana iznosi 500,00 kuna, a za kategorije U18, U16 i U14 200,00 kuna.

Prijave za turnir mogu se obaviti u Malonogometnom središtu Osijek (Ulica kralja Zvonimira 5) radnim danima od 9 do 14 sati ili u trgovini HRFUTSAL.com (1. kat RK Nama, Trg Ante Starčevića 10), radnim danima od 9 do 20, a subotom od 9 do 13 sati.
Dodatne informacije mogu se potražiti:
- na brojeve telefona 092 260 32 21 i 099 620 52 00,
- u inboxu službene Facebook stranice turnira: facebook.com/zimkoosijek
- ili na mjestima za prijavu.

Ne propustite biti dio jedne od najpopularnijih osječkih sportskih priča te sudjelujte kao igrač ili navijač na najboljem malonogometnom turniru u regiji, koji će ove godine biti bolji nego ikad!




Zadnja promjena: Redakcija 031; 06.01.2015. 20:59; ukupno mijenjano 9 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2014. 9:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[18.12.2014.] Na turniru Zimko uz Pan sve je zanimljivije. Trećeg dana turnira gledatelji su mogli vidjeti čak 42 gola, utakmicu branitelja naslova Đavo Tapu Rockatikija, ali i uživati u tamburaškoj glazbi koju su posve neplanirano u Zrinjevac doveli simpatizeri momčadi KUD Josipovac.

Posebne pohvale zaslužuju Igor Višević (Dimnjak) i Zvonimir Vlajčić (Iločki podrumi) koji su zabili po tri gola na utakmici.

Treći dan turnira otvorili su Samba Lipov Hlad i Skipta Canon. Samba Lipov Hlad je povela u sedmoj minuti utakmice, golom Ivana Škare. Skripta Canon je izjednačila samo dvije minute kasnije, preko Hrvoja Šimića, a već je u 11. minuti i povela golom Marija Jurića. Početak drugog poluvremena bio je u znaku Skripte Canon. Prvo je za 3:1 u 18. minuti zabio Ivan Perošević, a u 22. minuti je novi gol zabio Mario Jurić. Samba Lipov hlad je smanjila na 4:2 golom Igora Šmita iz 27. minute, ali je već u idućem napadu vodstvo Skripte Canon povećao Josip Jurić. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao te je Skripta Canon slavila 5:2.

Golijada Dimnjaka protiv Veterana HNK Bilje je počela golom Igora Viševića iz 22. sekundi utakmice, a isti je igrač zabio i za 2:0 u četvrtoj minuti utakmice. U posljednjoj minuti prvoga poluvremena Veterani HNK Bilje su smanjili rezultat na 2:1. Drrugo poluvijeme je počelo slično kao i prvo. Već u 30. sekundi drugog poluvremena precizan je bio Goran Sabolić, za vodstvo Dimnjaka 3:1. U 19. minuti već je bilo 4:1 za Dimnjak, a strijelac ovoga gola je bio Igor Popović. Igrač ovog susreta zasigurno je Igor Višević koji je do hattricka stigao u 22. minuti utakmice. Konačni rezultat, 5:2 postavio je Borko Buček u 29. minuti utakmice.

Prvu podjelu bodova na turniru vidjeli smo u susretu momčadi Pinocchio i Prvo hrvatsko pivo – Osječko. Obje momčadi postavile su se vrlo čvrsto pa je prvo poluvrijeme završilo bez golova. Na prvi gol čekalo se do 17. minute, kada je Zdenko Romanjek pogodio za vodstvo Pinocchia. Prvo hrvatsko pivo – Osječko je golom uzvratilo u 24. minuti utakmice. Momčadi su poslije tog gola ''zaključale'' svoja vrata pa je utakmica završila rezultatom 1:1.

PSC Opel i CB Jungle odigrali su dinamično prvo poluvrijeme, no na prvi gol se čekalo sve do posljednje minute prvog poluvremena. Prednost momčadi CB Jungle donio je Ivan Čerkez. Isti se igrač u strijelce upisao i u 18. minuti utakmice. PSC Opel Osijek nije se predao te je u 25. minuti preko Ante Kundida stigao do smanjena rezultata, a četiri minute poslije i do izjednačenja preko Luke Agatića. Iako su obje momčadi u nastavku mogle doći do novog gola, utakmica je završila rezultatom 2:2.
Utakmica momčadi Iločki podrum i KUD Josipovac pamtit će se po golijadi Iločkih podruma i izvrsnoj svirci simpatizera momčadi KUD-a Josipovac. Mrežu KUD-a Josipovac načeo je Zvonimir Vlajčić u šestoj minuti, a samo minutu poslije zabio je Domagoj Pole. Na novi gol čekalo se do 11. minute, kada je na 3:0 povisio Damir Božinović. Iako je KUD Josipovac gubio, tamburica se nije stišavala, što je

izazvalo oduševljenje u dvorani. Na samom početku drugog poluvremena novi je gol zabio Zvonimir Vlajčić, a u 20. se minuti u strijelce upisao i Andrija Pole. U 23. minuti konačno smo vidjeli i gol KUD-a Josipvac. Počasni je gol zabio Albert Vincetić. Iločki podrumi su ponovno povećali svoje vodstvo u 26. minuti preko Josipa Polea. Pred sam kraj utakmice svoj treći gol na utakmici je zabio Zvonimir Vlajčić, za konačnu pobjedu Iločkih podruma od 7:1.

Donji grad je bolje otvorio utakmicu protiv MNK Baze. Već u sedmoj minuti Donji grad je poveo golom Rade Vasilja, a samo minutu poslije vodstvo je udvostručio Dino Maligec. MNK Baza je u 12. minuti smanjila vodstvo Donjeg grada preko Marijana Mihaljevića, a samo minutu poslije Mihael Žaper je pogodio za 3:1. Mreže su zatim mirovale sve do pretposljednje minute kada je MNK Baza, golom Borne Cebića došla na samo gol zaostatka Iako je MNK Baza u posljednjoj minuti igrala s igračem vratarom, rezultat se nije mijenjao te je Donji grad pobijedio rezultatom 3:2.
Pretposljednju utakmicu dana igrali su NK Slavonija Ivanovac i Vodos. Vodos je bolje započeo utakmicu te je u osmoj minuti poveo golom Branimira Ferenčaka. Minutu poslije vodstvo Vodosa je povećao Mario Zovko. U 13. minuti već je bilo 3:0 za Vodos. Strijelac trećeg gola bio je Marijan Šantor. Na novi gol čekalo se do 18. minute, kada je svoj drugi gol na utakmici postigao Mario Zovko. Nakon tog gola mreže se više nisu tresle te je utakmica završila pobjedom Vodosa od 4:0.

U posljednjoj utakmici dana susreli su se Đavo Tapu Rockatiki i CB M13. Aktualni pobjednik Zimka uz Pan Đavo Tapu Rockatiki je obranu naslova krenuo s ekipom u kojoj se nalaze ponajbolja imena osječkog futsala, što je svakako dokaz želje za trećim uzastopnim naslovom. Stoga je svakako iznenađujuće bilo to što je CB M13 poveo u osmoj minuti utakmice. No odgovor Đavo Tapu Rockatikija nije se dugo čekao te je samo dvije minute poslije izjednačujući gol zabio Dario Stipanović. U posljednjoj minuti prvog poluvremena rezulat je u potpunosti preokrenuo Gordan Duvančić. Drugo poluvrijeme je bilo u potpunosti u znaku aktualnog osvajača turnira. U 19. minuti zabio je Armando Kajfeš, a konačni rezultat 4:1 postavio je Matej Govorko u posljednjoj minuti susreta.

Rezultati (srijeda):
- Skripta Canon – Samba Lipov hlad 5:2
- Veterani HNK Bilje – Dimnjak 2:5
- Pinocchio – Prvo hrvatsko pivo – Osječko 1:1
- Čepin PSC Opel – CB Jungle 2:2
- Iločki podrumi – KUD Josipovac 7:1
- MNK Baza – Donji grad 2:3
- NK Slavonija Ivanovac – Vodos 0:4
- Đavo Tapu Rockatiki – CB M13 4:1

I četvrtak na Zimkku uz Pan obećava utakmice s puno golova i aktraktivnih poteza. Svakako će biti zanimljivo pogledati utakmicu momčadi HRFUTSAL.com i CB Bulldog, s obzirom da za HRFUTSAL.com brani vratar NK Osijeka Zvonimir Mikulić.

Raspored za četvrtak
- 18:00 – 18:30 Mesnice Ravlić – Stara Moša (V)
- 18:35 – 19:05 CB 5 Gravia – Ameba 79 (V)
- 19:10 – 19:40 HRFUTSAL.com – CB Bulldog (S)
- 19:45 – 20:15 CB Escape – Ozračeni (S)
- 20:20 – 20:50 Saponia – Trgovina Tomas (S)
- 20:55 – 21:25 PZ Ćelije – LIV 1949 (S)
- 21:30 – 22:00 Auto Brko – AB Skripta (S)
- 22:05 – 22:35 MNK Sokol – Lovački rog (S)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2014. 11:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zimko uz Pan se sve više i više zakuhtava. Četvrti dan turnira su obilježile igre legendi osječkog nogometa i futsala, infarktne završnice, dvoznamenkasta pobjeda PZ Ćelija te poker golova Franje Varge. Gledatelji su mogli vidjeti čak 48 golova, ali i neke od igrača osječkog futsal prvoligaša Osijek Kelmea.

Veterani
Prvo su na teren izašli Mesnice Ravlić i Stara Moša. Ovaj se susret može opisati i kao dvoboj legendi NK Osijeka jer su za Mesnice Ravlić zaigrali Josip Balatinac, Stjepan Jukić, Domagoj Malovan i Ronald Grnja, a za Staru Mošu Davor Rupnik. U ovoj utakmici je nastupao i Goran Ledinski, legenda osječkog futsala. Mesnice Ravlić su povele preko Stjepana Jukića u petoj minuti utakmice. Mreže su potom mirovale do 27. minute utakmice, kada je za vodstvo Mesnica Ravlić od 2:0 zabio Saša Stojković. U 29. minuti u strijelce se upisao i Ronald Grnja, za pobjedu Mesnica Ravlić od 3:0. Mesnice Ravlić su ovom pobjedom osigurale plasman u četvrtfinale.

U drugoj utakmici dana susreli su se CB 5 Gravia i Ameba 79. CB 5 Gravia je povela u 12. minuti utakmice izvrsnim golom Dražena Husića. Na novi gol čekalo se do 27. minute kada je za izjednačanje zabio Jago Tomić. Iako su obje ekipe imale izvrsne šanse u nastavku utakmice, utakmica je završila 1:1, zahvaljujući izvrsno raspoloženim vratarima.

Seniori
Prvi su od seniora na teren izašli HRFUTSAL.com i CB Bulldog. U ovoj utakmici zaigrali su i igrači Osijek Kelmea Nikola Eror i Mario Meter. Iako je HRFUTSAL.com imao izvrsne šanse za gol, do vodstva je stigao tek U 20. minuti utakmice, preko Hanija El-Ayedija. Nakon prvog gola igra se u potpunosti rasplamsala. Robert Nospak u 21. minuti zabio za 2:0, a minutu poslije je precizan bio i Saša Kuburić za 2:1. Ubrzo je Denis Šimašek zabio za 3:1, a golijadu je nastavio i Siniša Majher za 3:2. Za 4:2 zabio je Mario Meter u 28. minuti, a konačni rezultat 4:3 postavio je Saša Kuburić u 30. minuti susreta.

Najefikasniju utakmicu dana odigrali su CB Escape i Ozračeni. CB Escape je poveo u četvrtoj minuti utakmice preko Matka Fogadića, a ubrzo je vodstvo povećao Kristijan Bandalo. U sedmoj minuti je zabio je Damir Toplovec za 3:0, a do kraja poluvremena je zabio i Stjepan Nikolić Kovačić za 4:0. Uragan CB Escapea se nastavio i u drugom poluvremenu. U 20. I 21. minuti je mrežu zatresao Dino Blaškić. U nastavku utakmice su se u strijelce ponovno upisali Matko Fogadić, Stjepan Nikolić Kovačić, Kristijan Bandalo te Dino Blaškić, koji je svojim hattrickom postavio konačni rezultat od nevjerojatnih 10:0.

Potom su na teren izašli Saponia i Trgovine Tomas. Mreže su mirovale do šeste minute kada su pala dva gola. Prvo je za vodstvo Trgovina Tomas zabio Marko Tomas, a već je u idućem napadu rezultat izjednačio Antonio Pandžić. Marko Tomas je za novo vodstvo svoje momčadi zabio u 21. minuti, a novo izjednačenje Saponiji je donio Igor Višević u 25. minuti. Trgovine Tomas su do trećeg vodstva stigle golom Mirana Horvata iz 28. minute, no ni ono nije sačuvano. U pretposljednjoj minuti susreta Saponiji je remi od 3:3 donio Vjeran Maslać.

Vrlo je efikasna bila i utakmica između momčadi PZ Ćelije i LIV 1949. PZ Ćelije su u vodstvo došli lijepim golom Antonija Periše iz 11. minute susreta. Do kraja poluvremena još je četiri puta lopta završila iza vratara momčadi LIV 1949. Efikasni su bili Dario Merkaš, Vedran Rožić, Marin Ležaić te Danijel Jaman. LIV 1949 je u nastavku susreta ipak uspio ublažiti poraz. U 19. minuti susreta je za konačnih 5:1 zabio Josip Barišić.

Iz skupine A u osminu finala zasiguurno idu PZ Ćelije, dok će se za drugo mjesto boriti Saponia i Trgovine Tomas.

Efikasna je bila i utakmica između Auto Brke i AB Skripte, koju su obilježili Franjo Varga I Mario Ižaković. Mrežu AB Skripte načeo je Franjo Varga s dva gola iz desete minute, a u 14. minuti je Mario Ižaković smanjio na 2:1. I u drugom poluvremenu gledali smo slinač scenarij. Prvo je na 4:1 povisio Franjo Varga, golovima iz 21. i 23. minute, a potom je Mario Ižaković smanjio na 4:2 u 25. minuti utakmice. Za konačnih 5:2 zabio je Mijo Nađ u 28. minuti susreta.

Posljednji su na teren izaši MNK Sokol i Lovački rog. MNK Sokol je poveo u 12. minuti utakmice, a na samom kraju poluvremena su prednost Lovačkom rogu donijeli Denis Kuzevski i Tomislav Žebić. Do izjednačenja je MNK Sokol stigao u 26. minuti preko Mihaela Markuša. U 28. minuti je novu prednost Lovačkom rogu donio Mihael Markuš, a već je u idućem napadu za 3:3 zabio Damir Vuković. Damir Vuković je zabio i minutu poslije te tako Lovačkom rogu donio pobjedu od 4:3.

ČETVRTAK 18. prosinca
VET Mesnice Ravlić – Stara Moša 3:0
VET CB 5 Gravia – Ameba 79 1:1
SEN HRFUTSAL.com – CB Bulldog 4:3
SEN CB Escape – Ozračeni 10:0
SEN Saponia – Trgovina Tomas 3:3
SEN PZ Ćelije – LIV 1949 5:1
SEN Auto Brko – AB Skripta 5:2
SEN MNK Sokol – Lovački rog 3:4

U petak na teren opet izlazi branitelj naslova Đavo Tapu Rockatiki, a sudeći po igrama koje su momčadi pokazale u prvo kolu, ni ostale utakmice neće biti ništa manje zanimljive.

PETAK 19. prosinca
VET 18:00 - Auto Drago Vinkovci – Borbaš Security
VET 18:35 - Skripta Canon – Veterani HNK Bilje
VET 19:10 - CB 5 Gravia – Borbaš security
SEN 19:45 - CB Escape – CB M13
SEN 20:20 - Pizzerija Tomislav – NK Dunav Dalj
SEN 20:55 - Đavo Tapu Rockatiki – CB Greenfield
SEN 21:25 - MNK Baza – MNK Sarvaš
SEN 22:00 - Canimeč – Ferivi

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2014. 14:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I peti je dan Zimka uz Pan bio pun uzbuđenja, a gledatelji su mogli vidjeti čak 55 golova. Na teren su izašli aktualni osvajači Skripta Canon i Đavo Tapu Rockatiki. Posebne pohvale zaslužuju Marko Ižaković, koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici te Kristijan Bandalo i Gordan Dakić koji su zabili hattrick.

Veterani
Dan je otvorila utakmica između momčadi Auto Drago Vinkovci i Borbaš Security je bolje otvorio utakmicu i već je do pete mintute vodio 2:0 golovima Marija Tadića. Na 3:0 povisio je Drago Pavić u 10. minuti, a do kraja poluvremena zabio je i Ernard Ađulović za 4:0. Drago Pavić se u strijelce upisao i u 25. minuti utakmice, a jedini gol za Auto Drago Vinkovci je postigao Mladen Križanović u 27. minuti. Konačni rezultat od 6:1 postavio jeMirko Kruljac u 28. minuti utakmice.

Potom su na teren izašli branitelj naslova u kategoriji veterana Skripta Canon i Veterani HNK Bilje. Mrežu Veterana HNK Bilje načeo je Hrvoje Šimić već u prvoj minuti utakmice. Na 2:0 povisio je Marko Ižaković u sedmoj minuti, a u devetoj minuti je zabio i Josip Jurić za 3:0. Vetereni HNK Bilje su se golom Zlatka Malića nakratko vratili u utakmicu u 14. minuti, ali je već u idućem napadu novi gol postigao Josip Jurić. Drugo poluvrijeme je bilo u potpunosti u znaku Skripte Canon. Prvo je Mario Jurić postigao golove u 17. i 19. minuti, a zatim je dva nova gola postigao Marko Ižaković u 21. i 26. minuti. U strijelce se ponovno upisao i Hrvoje Šimić u 28. minuti, a za konačnih 10:1 zabio je Marko Ižaković koji je u ovoj utakmici postigao poker golova.

U trećoj utakmici dana ponovno je zaigrao Borbaš security, ovoga puta protiv CB 5 Gravije. Igrači Borbaš securityja izvrsno su krenuli i u ovu utakmice te su poveli 1:0 golo Tomislava Tapalovića iz 11. minute. Na 2:0 povisio je Ernard Ađulović u 17. minuti, a već minutu poslije je bilo 3:0, zahvaljujući golu Darka Radojčića. Iako se činilo da će Borbaš security upisati još jednu pobjedu, nije bilo tako jer je momčad CB 5 Gravie u samo tri minute izjednačila golovima Danijela Almašija, Ante Brnića i Hrvoja Bubala. Nakon toga golovi više nisu padali te je utakmica završila 3:3.

Seniori
Kod seniora su na teren prvo izašli CB Escape i CB M13. Prvo poluvrijeme bilo je u znaku CB Escape ili točnije Kristijana Bandala, koji je došao do hattricka, golovima iz 12., 18. i 19. minute. No CB M13 se vratio u utakmicu na samom početku drugog poluvremena jer je dva gola u tri minute postigao Mateo Mlinarević. CB M13 je nakon toga u potpunosti pritisnuo CB Escape što mu se isplatilo u pretposljednjoj minuti utakmice, kada je za izjednačenje zabio Ante Milas. Iako je u posljednoj minuti bilo burno ispred oba gola, utakmica je završila 3:3.

Susret Pizzerije Tomislav i NK Dunav Dalja bolje je otvorila Pizzerija Tomislav te je u osmoj minuti povela golom Davora Đanića. Mreže su potom mirovale do 22. minute, kada je za izjednačenje zabio Milan Marković. 1:1 je bio i konačni rezultat utakmice.

Branitelj naslova Đavo Tapu Rockatiki poveo je protiv CB Greenfielda već u prvoj minuti utakmice golom Zvonimira Horvata, no samo minutu poslije izjednačio je Antonio Bjelović. na novi gol čekalo se do četvrte minute, kada je prednost Đavo Tapu Rockatikiju donio Armando Kajfeš. Do kraja poluvremena bilo je već 6:1 za Đavo Tapu Rockatiki, a u strijelce su se upisali Gordan Duvančić, Dario Stipanović te dva puta Goran Dakić. Za 7:1 povisio je Zvonimir Horvat u 22. minuti, a konačni rezultat od 8:1 je u pretposljednoj minuti postavio Goran Dakić svojim trećim golom na utakmici.

Uslijedio je susret između momčadi MNK Baza i MNK Sarvaš. MNK Baza je povela u osmoj minuti utakmice golom Nikole Šafara. Do kraja poluvremena MNK Baza je golovima Davida Malete i Hrvoja Barišića povećala vodstvo na 3:0. MNK Sarvaš je bolje otvorio drugo poluvrijeme te je do 23. minute smanjio rezultat na 3:2. Za MNK Sarvaš zabili su Danijel Ružić i Vinko Omerović. Nakon drugog primljenog gola MNK Baza se probudila te je s dva gola Ante Mihaljevića i jednim Pave Grcića pobijedila MNK Sarvaš ukupnim rezultatom 6:2.

U posljednoj utakmici dana susreli su se Canimeč i Ferivi. Ferivi je bolje otvorio utakmice te je od desete minute vodio 2:0 golovima Hrvoja Zdravčevića i Marina Matića. Canimeč se nakon drugog primljenog gola probudio te je do kraja poluvremena stigao do izjednačenja golovima Vanje Kovača i Stanka Jeftimira. Canimeč je nastavio s dobrom igrom te je poveo preko Vanje Kovača u 19. minuti. Konačni rezultat od 4:2 postavio je Dejan Marković u 21. minuti susreta.
.
PETAK 19.12.
VET 18:00 - Auto Drago Vinkovci – Borbaš Security 6:1
VET 18:35 - Skripta Canon – Veterani HNK Bilje 10:1
VET 19:10 - CB 5 Gravia – Borbaš security 3:3
SEN 19:45 - CB Escape – CB M13 3:3
SEN 20:20 - Pizzerija Tomislav – NK Dunav Dalj 1:1
SEN 20:55 - Đavo Tapu Rockatiki – CB Greenfield 8:1
SEN 21:25 - MNK Baza – MNK Sarvaš 6:2
SEN 22:00 - Canimeč – Ferivi 4:2

SUBOTA 20.12.
U14 9:30 - Vidina klapa - CB Ma Lu
U14 10:05 - NK Čepin – Lovački rog
U14 10:40 - CB 5 Gravia – 5 do 12
U14 11:15 - Sico – Osijek 2002
U14 11:50 - Demo klub - Zgubidani
U16 12:25 - NK Višnjevac – Jel bitno
U16 13:00 - CB Korner - Palatium
U16 13:35 - Slavonija live - Vulm
U18 14:10 - Cipelino – Ekipa Osam
U18 14:45 - Rockatiki – Jel bitno
U18 15:20 - Građevinarstvo Spajić – Osijek 031
V 18:00 - Kaplan Job Akademija – Pan CB After dark
V 18:35 - Samba Lipov hlad - Dimnjak
V 19:10 - Sygma - Primera Esseker
S 19:45 - HDZ OBŽ – CB 5 Gravia
S 20:20 - Čepin PSC Opel – Iločki podrumi
S 20:55 - Matrix club – Mursa VBK Folding
S 21:25 - CB Jungle – KUD Josipovac
S 22:00 - Donjji grad – NK Slavonija Ivanovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2014. 9:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju su na Zimku uz Pan odigrani samo susreti igrača mlađih kategorija, no uzbuđena nije nedostajalo. Najuvjerljivije pobjede ostvarili su NK Čepin i Osijek Kelme. Posebne pohvale zaslužili su Matko Roso, koji je zabio čak osam golova na jednoj utakmici te Bruno Švitek, koji je zabio šest golova na jednoj utakmici.

Kategorija U14
Utakmica koji su trebali igrati AS Dokletal i Jomini intelektualci nije odigrana jer se Jomini intelektualci nisu pojavili te je registrirana kao pobjeda momčadi AS Dokletal od 3:0.

Prvu utakmicu dana su odgirali NK Čepin i Lovački rog, a njoj su gledatelji mogli vidjeti čak 27 golova. NK Čepin je poveo već u prvom napadu, a na kraju poluvremena je na semaforu stajalo 12:0. Matko Roso i Antonio Knežević su došli do hattricka, po dva su gola zabili Filip Pandžić i Kristijan Bičvić, a jednom su se u strijelce upisali Ivan Fištrek i Marko Radoš. Sličan scenarij viđen je i u drugom poluvremenu. Matko Roso je u drugom poluvremenu zabio čak pet golova, Marko Radoš tri, Kristijan Bičvić i Ivan Fištrek po dva, a Filip Pandžić i Antonio Knežević po jedan. Počasni pogodak za Lovački rog zabio je Bruno Jarabek pa je NK Čepin na kraju slavio rezultatom 26:1.

Sico i Vrijednosnice Osijek su odigrali puno neizvjesniju utakmicu. Sico je poveo već u drugoj minuti utakmice, golom Hrvoja Zrinskoga, a isti je igrač povećao vodstvo svoje momčadi golom iz devete minute. Na novi se gol čekalo do 19. minute, kada je Toni Valentić postogao novi gol za Sico. Vrijednosnice No Vrijednosnice Osijek se nisu predale. Prvo je Boris Galušić u 22. minuti smanjio vodstvo na 3:2, a potom je u 27. minuti Luka Lišnić doveo svoju momčad na samo gol zaostatka. Unatoč opsadi protivničkog gola Vrijednosnice Osijek nisu uspjele doći do izjednačenja te je Sico na kraju slavio rezultatom 3:2.

Potom su na teren izašli CB Baltazar i NK Grafičar. NK Grafičar je bolje otvorio utakmicu te je do pete minute vodio 2:0 golovima Dine Vuksana i Luke Oliša. Luka Oliš je novi gol zabio u 12. minuti, a do kraja poluvremena je CB Baltazar smanjio vodstvo golom Gabriela Bartule iz 14. minute. Golom Martina Suhića iz 17. minute CB Baltazar je stigao na samo gol zaostatka, što je natjeralo obje momčadi da ubace u brzinu više. Pritisak NK Grafičara se isplatio u 21. minuti kada je Karlo Begović zabio za 4:2. U pretposljednjoj minuti utakmice Dino Vuksan je zabio svoj drugi gol na utakmici, za konačnu pobjedu NK Grafičar vodovoda od 5:2.

Golijada je viđena i u susretu momčadi Demo klub i Osijek Kelme. Osijek Kelme poveo je već u prvoj minuti susreta, a do kraja poluvremena vodio je čak 10:0. U prvom poluvremenu hattrick je postigao Bruno Švitek, po dva gola su zabili Marko Kolak i Jure Tolj, a po jednom su se u strijelce upisali Antonio Čađavčanin, David Romić i Jure Tolj. Početkom drugog poluvremena je za Demo klub zabio Marko Slabinski. U drugom poluvremenu je jedan gol zabio Marko Kolak, dva David Romić, a novi je hattrick postigao Bruno Švitek. Osijek Kelme je na kraju slavio rezultatom 16:1.

Kategorija U16
Zatim su na teren izašli Udruga korak i CB Platana. CB Platana je povela u drugoj minti golom Luke Batarila Ćedrića Udruga korak je stigla do izjednačenja u sedmoj minuti utakmice preko Aleksandra Kurela, a CB Platana je ponovno povela golom Marka Pruganovića iz devete minute. Isti je igrač zabio i u 12. minuti utakmice, a na samom kraju poluvremena je za CB Platanu zabio i Ivan Krstanović. U 17. minuti je prednost Janko Marić zabio za 5:1, a gol nade je za Udrugu korak postigao Denis Vodenik u 20. minuti susreta. No nade za Udrugu korak više nije bilo kada je Filip Benković zabio za 6:2 Do kraja utakmice Luka Batarilo Ćergić je stigao do svog drugog gola, a Marko Pruganović do hattricka pa je CB Platana na kraju slavila rezultatom 8:2.

Susret momčadi CB Bonaca i Solium jedini je koji je završio bez pobjednika. Solium je poveo golom Ivana Pilja iz sedme minute utakmice. Iako je utakmica bila zanimljiva i sadržajna, novi gol je pao tek u 25. minuti utakmice kada je Mihael Žapez zabio izjednačujući gol za CB Bonacu. Do kraja se rezultat više nije mijenjao te je utakmica završila rezultatom 1:1.

Zanimljiv je bio i susret momčadi Southampton i Pizzeria Gondola. Southampton je poveo već u prvoj minuti utakmice preko Petra Pranjića. No samo dvije minute kasnije Pizzeria Gondola je izjednačila golom Tina Rebrine. U osmoj minuti utakmice Sothampton je golom Petra Pranjića došao do novog vodstva, a u pretposljednjoj minuti poluvremena novo je izjednačenje Pizzeriji Gondoli donio Dino Smajo. Na samom početku drugog poluvremena Pizzerija Gondola je golom Filipa Cvitanušića došla do potpunog preokreta. U 21. minuti utakmice Matija Šarić je povećao vodstvo Pizzerije Gondole. Unatoč dobrim šansama obje momčadi, do kraja utakmice više nije bilo golova te je na kraju Pizzerija Gondola slavila rezultatom 4:2.

Kategorija U18
Puno golova se moglo vidjeti i u susretu momčadi CB Riviera i Solium, iako je prvi gol pao tek u devetoj minuti utamice, kada je Andrej Cvijan zabio za vodstvo Soliuma. Samo dvije minute kasnije Luka Mandić je zabio izvrstan gol za izjednačenje, a na samom kraju poluvremena Solium je preko Marina Vratkovića stigao do novog vodstva. Drugo poluvrijeme bilo je u potpunosti u znaku momčadi Solium. Na 3:1 povisio je Bojan Gvozdenović u 18. minuti utakmice, a u 18. minuti je do novoga gola stigao Andrej Cvijan. U posljednjoj minuti susreta još je dva gola postigao Marin Vratković te je u konačnici Solium slavio rezultatom 6:1.

Uslijedila je utakmica između momčadi Emigranti i Caffeteria Exclusive. Caffeteria Exclusive povela je u petoj minuti utakmice golom Petra Bošnjaka, a Emigranti su izjednačili tri minute kasnije golom Domagoja Šeparovića. U posljednjim sekundama poluvremena Caffeteria Exclusive je povela golom Davora Celika, a u nastavku je još šest golova završilo u mreži Emigranata. Mrežu su ponovno tresli Petar Bošnjak (dva puta) i Davor Celik, a u strijelce su se upisali i Antonio Babel, Maio Jurakić i Vjeran Bogdan, za konačnu pobjedu Caffeterie Exclusive od 8:1.

Posljednji su na teren izašli Jomini intelektualci i CB Stil. Jomini intelektualci bolje su otvorili utakmicu te su u petoj minuti poveli golom Roberta Vidovića. U desetoj minuti Robert Kubica je udvostručio vodstvo svoje momčadi a dvije minute kasnije je Silard Deže ipak uspio smanjiti vodstvo Jominih intelektualaca. Pred sam kraj poluvremena Slaven Anić je zabio novi gol za Jomine intelektualce. U 18. minuti je na 3:2 smanjio Bruno Brlić, a za konačnu pobjedu Jominih intelektualaca od 4:2 zabio je Marin Knežević u 28. minuti susreta.

NEDJELJA 21.12.
U14 9:30 AS Dokletal – Jomini intelektualci 3:0 bb
U14 10:05 - NK Čepin – Lovački rog 26:1
U14 10:40 - Sico – Vrijednosnice Osijek 3:2
U14 11:15 - CB Baltazar – NK Grafičar 2:5
U14 11:50 - Demo klub – Osijek Kelme 1:16
U16 12:25 - Udruga Korak – CB Platana 2:8
U16 13:00 - CB Bonaca - Solium 1:1
U16 13:35 - Southampton – Pizzeria Gondola 2:4
U18 14:10 - CB Riviera - Solium 1:6
U18 14:45 - Emigranti – Caffeteria Exclusive 1:8
U18 15:20 - Jomini intelektualci – CB Stil 4:2

U ponedjeljak će na teren izaći seniori i veterani, a utakmice koje su na rasporedu obećavaju zanimljive borbe za završnicu natjecanju.

PONEDJELJAK 22.12.
VET 18:00 - Pinnochio - Stara Moša
VET 18:35 - Drago Band - Carslberg
SEN 19:10 - MNK Baza – NK Slavonija Ivanovac
SEN 19:45 - Vodos - MNK Sarvaš
SEN 20:20 - Ozračeni - CB Greenfield
SEN 20:55 - Đavo Tapu Rockatiki - CB Escape
SEN 21:30 - Ferivi - Sygma
SEN 22:05 - Trgovina Tomas - PZ Ćelije

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.12.2014. 16:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon dana pauze veterani i seniori su nastavili s natjecanjem na Zimku uz Pan. Gledatelji su ponovno mogli vidjeti zanimljive i sadržajne utakmice te puno borbe na terenu.

Veterani
Burno je bilo već na prvoj utakmici dana, koju su odigrali Pinnochio i Stara Moša. Momčadi su igrale čvrstu mušku igru pa se na prvi gol pao moralo čekati do početka drugog poluvremena. U 17. minuti utakmice Mario Zovko je uspio nadmudriti protivničke igrače te doveo Staru Mošu u vodstvo. Nakon gola podigle su se tenzije na terenu što je rezultiralo isključenjem igrača Pinocchia Vladimira Junušića u 22. minuti utakmice. Izvrsne prilike za povećanje vodstva svoje momčad imao je legendarni igrač NK Osijeka Davor Rupnik, no mreže se do kraja susreta više nisu tresle te je Stara Moša ostvarila minimalnu pobjedu od 1:0.

U drugoj utakmici dana na teren su izašli Drago bend i Carlsberg. Carlsberg je bolje otvorio utakmicu te je u sedmoj minuti poveo golom Danijela Štimca. U desetoj minuti su vodstvo Carlsberga povećali Zlatko Cvetković i Goran Merkaš. Iako su igrači objed momčadi imali svoje prilike, na novi gol se čekalo sve do posljednje minute susreta, kada je počasni pogodak za Drago bend zabio Drago Matijević. Carlsberg je tako slavio rezultatom 3:1.

Seniori
Utakmica između MNK Baze i NK Slavonije Ivanovac je skoro postala prva utakmica bez golova na ovogodišnjem Zimku uz Pan. No u posljednjoj minuti susreta NK Slavonija Ivanovac je napravila šesti prekršaj u poluvremenu pa je MNK Baza dobila šansu povesti iz deseterca. Deseterac je pucao Marijan Mihaljević i sigurno pogodio za pobjedu MNK Baze od 1:0.

Potom su na teren izašli Vodos i MNK Sarvaš. Vodos je poveo u osmoj minuti susreta golom Branimira Ferenčaka. Na samom kraju poluvremena vodstvo Vodosa povećao je Hrvoje Falamić. U 21. minuti za Vodos je zabio Mario Zovko, a golovima iz 24. i 27. minute Hrvoje Falamić je stigao do hattricka. MNK Sarvaš nije uspio doći do gola pa je Vodos na kraju slavio 5:0.

U utakmici koju su igrali Ozračeni i CB Greenfield gol je pao već 12. sekundi utakmice. CB Greenfield je poveo golom Branimira Ferenčaka. Iako su obje momčadi stvorile dobre šanse, na novi gol se čekalo sve do 22. minute utakmice kada je Dino Marin povećao vodstvo svoje momčadi. Isti igrač zabio je i minutu poslije. Počasni gol za Ozračene postigao je Vedran Streitenberger u posljednjim sekundama utakmice te je CB Greenfield na kraju pobijedio rezultatom 3:1.

Potom su na teren izašli branitelj naslova Đavo Tapu Rockatiki i CB Escape. Đavo Tapu Rockatiki očekivano je poveo golom Zvonimira Horvata iz pete minute utakmice. Vodstvo branitelja naslova povećao je Dražen Čavar iz šesterca u desetoj minuti utakmice. Samo minutu kasnije Čavar se ponovno upisao u strijelce. Iako je u nastavku susreta aktualni osvajač Zimka uz Pan mogao doći do puno veće pobjede, golova više nije bilo. Đavo Tapu Rockatiki ostvario je još jednu pobjedu, ovoga puta rezultatom 3:0.

Uslijedio je susret između Ferivija i Sygme. Ferivi je poveo u šestoj minuti utakmice preko Zvonimira Kovačevića, a samo je minuta trebala Sygmi da poravna rezultata preko Mateja Opačka. U 11. minuti Sygma je došla i do preokreta preko Mateja Grizelja. Vodstvo Sygme povećao je Matias Mijić u 20. minuti utakmice, a svoj je drugi gol na utakmici u 24. minuti postigao Matej Grizelj. Ferivi je golom Hrvoja Zdravčevića iz 28. minute uspio doći do smanjena vodstva te je Sygma na kraju slavila 4:2.

Posljednji susret dana odigrale su Trgovine Tomas i PZ Ćelije, momčadi koje su u prva dva kola itekako pokazale da znaju igrati dobar fustal. Trgovine Tomas su do vodstva došle u devetoj minuti utakmice preko Marka Tomasa. Vodstvo je povećao Matej Dubravac u 18. minuti utakmice, a u strijelce se za istu momčad upisao i Miran Horvat u 26. minuti. PZ Ćelije su u 27. minuti imale priliku vratiti se u utakmicu iz deseterca, no nisu ga realizirale. Trgovine Tomas su sigurno privele utakmicu kraju te slavile 3:0.

PONEDJELJAK 22.12.
VET 18:00 - Pinnochio - Stara Moša 0:1
VET 18:35 - Drago Band - Carslberg 1:3
SEN 19:10 - MNK Baza - Slavonija Ivanovac 1:0
SEN 19:45 - Vodos - MNK Sarvaš 5:0
SEN 20:20 - Ozračeni - CB Greenfield 1:3
SEN 20:55 - Đavo Tapu Rockatiki - CB Escape 3:0
SEN 21:30 - Ferivi - Sygma 2:4
SEN 22:05 - Trgovina Tomas - PZ Ćelije 3:0

Kod seniora su zasad prolaz u daljnju fazu natjecanja izborili: Trgovine Tomas, PZ Ćelije, Sygma, Canimeč, HRFUTSAL.com, HDZ OBŽ, Mursa VBK Folding i Iločki podrumi.

Kod veterana su isto postigli Stara Moša, Mesnice Ravlić, Borbaš security, CB 5 Gravia, Skripta Canon i Pan CB After dark.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.01.2015. 13:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Turnir Zimko uz Pan približava se svom kraju. U petak i subotu odvijat će se borbe za mjesta u velikom finalu, koje će biit u nedjelju, 4. siječnja.

Svoje mjesto u polufinalu kategorije U18 u utorak su izborili Jomini intelektualci, Cipelino, Ricardo i Solium.

U kategoriji U14 će se za polufinale boriti Vidina klapa i CB 5 Gravia, CB Grof i NK Grafičar, 5 do 12 i NK Čepin te Zgubidani i Sico.

Za mjesto u polufinalu u kategoriji U16 borit će se Palatium i CB Platana, CB Bonaca i Southampton, Slavonija live i NK Višnjevac te Pizzeria Gondola i Solium.

Kod veterana će u polufinale bolji iz dvoboja Mesnice Ravlić – CB 5 Gravia, Skripta Canon - John Deere, Borbaš security – Stara Moša te Pan CB After dark – Samba Lipov hlad.

U kategoriji seniora će u finale ići pobjednici susreta Canimeč – HRFUTSAL.com, Trgovina Tomas – Auto Brko, Mursa VBK Folding – Donji grad i HDZ OBŽ – Đavo Tapu Rockatiki.

Utakmice polufinala i finala igrat će se u subotu i nedjelju u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Najbolje na Zimku uz Pan tek dolazi, a to nemojte nikako propustiti.

Raspored za petak
09:30 – 10:00 - U14 ¼ FINALE VIDINA KLAPA – CB 5 GRAVIA
10:05 – 10:35 - U14 ¼ FINALE CB GROF – NK GRAFIČAR
10:40 – 11:10 - U14 ¼ FINALE 5 DO 12 – NK ČEPIN
11:15 – 11:45 - U14 ¼ FINALE ZGUBIDANI – SICO
11:50 – 12:20 - U16 ¼ FINALE PALATIUM – CB PLATANA
12:25 – 12:55 - U16 ¼ FINALE CB BONACA – SOUTHAMPTON
13:00 – 13:30 - U16 ¼ FINALE SLAVONIJA LIVE – NK VIŠNJEVAC
13:35 – 14:05 - U16 ¼ FINALE PIZZERIA GONDOLA – SOLIUM
18:00 – 18:30 - VETERANI ¼ FINALE MESNICE RAVLIĆ – CB 5 GRAVIA
18:35 – 19:05 - VETERANI ¼ FINALE SKRIPTA CANON – JOHN DEERE
19:10 – 19:40 - VETERANI ¼ FINALE BORBAŠ SECURITY – STARA MOŠA
19:45 – 20:15 - VETERANI ¼ FINALE PAN CB AFTER DARK – SAMBA LIPOV HLAD
20:20 – 20:50 - SENIORI ¼ FINALE CANIMEČ – HRFUTSAL.COM
20:55 – 21:25 - SENIORI ¼ FINALE TRGOVINA TOMAS – AUTO BRKO
21:30 – 22:05 - SENIORI ¼ FINALE MURSA VBK FOLDING – DONJI GRAD
22:05 – 22:30 - SENIORI ¼ FINALE HDZ OBŽ – ĐAVO TAPU ROCKATIKI

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: