Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Djed Mraz sletio u osječku zračnu luku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2014. 13:59 
Naslov:  [FOTO] Djed Mraz sletio u osječku zračnu luku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Točno prema najavi, helikopter s Djeda Mrazom, sletio je na stajanku osječke zračne luke ove subote oko 10.30 sati. Nasmijan i vedar, s torbom punom poklona, omiljeni djedica se uputio ka mnoštvu okupljene djece, njihovih roditelja, baka i djedova.

Vrijedni radnici Zračne luke Osijek, u to su vrijeme istovarali nekoliko stotina šarenih kutija i vrećica koji su prebačeni na aerodromsku rotirajuću traku za prtljag i potom odveženi u veliku putničku zgradu gdje su pored okićenog bora čekali da ih Djed Mraz podijeli oduševljenoj, ali i nestrpljivoj djeci.



Nakon podjele darova, fotografiranja i kratkog razgovora s Djeda Mrazom, ovaj omiljeni djedica uputio se na neka druga odredišta gdje ga nestrpljivo očekuju neka druga djeca.



Iako velika čekaonica osječke zračne luke ima kapacitet 200 osoba, ove je subote bila pretijesna za sve zainteresirane. Naime, prijave Osječana za sudjelovanjem u ovom lijepom događaju, uprava Zračne luke morala je zaključiti već drugi dan nakon objavljenog poziva zbog ograničenog prostora. Ovako veliko zanimanje Osječana za sudjelovanjem u ovakvom atraktivnom i nesvakidašnjem dočekivanju Djeda Mraza, pravi je potez Zračne luke Osijek koja ga organizira drugu godinu zaredom.



Valja naglasati kako je sudjelovanje u tom događaju potpuno besplatno i predstavlja lijepi doprinos djelatnika Zračne luke Osijek stvaranju pozitivnog božićnog ugođaja u Osijeku. Pored Zračne luke Osijek, organizaciju su pomogle i osječke tvrtke Kandit i Karolina.



Prema riječima Domagoja Marinića, direktora Zračne luke Osijek, namjera je bila pridonijeti ljepšem predblagdanskom ugođaju za naše sugrađane, a osobito za naše najmlađe.



- Željeli smo izbjeći bilo kakvu komercijalizaciju, pa smo sve organizirali potpuno besplatno. Roditelji su samo trebali osigurati darove za svoju djecu. Očito je da našem gradu nedostaje ovakvih događaja, pa ćemo u dogovoru s drugim gradskim institucijama ubuduće organizirati više sličnih događaja – poručio je Marinić







Najava: Dočekajmo Djeda Mraza u Zračnoj luci Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: