Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kružni tok kod Brijesta bit će pušten u promet do Božića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2014. 11:33 
Naslov:  Kružni tok kod Brijesta bit će pušten u promet do Božića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Četiri milijuna kuna vrijedni radovi na rekonstrukciji raskrižja kod Brijesta na južnom prilazu gradu, odnosno gradnji novog kružnog toka, jako dobro napreduju.

Obavljen je velik dio posla: postavljeni su rubnjaci i stupovi javne rasvjete, pripremljeni zeleni pojasi, a jučer je započelo i asfaltiranje kružnog toka i prilaznih cesta. U idućih nekoliko dana djelatnici Osijek-Koteksa postavit će i vertikalnu signalizaciju te privremenu horizontalnu signalizaciju, a nakon toga kružni tok može biti pušten u promet. Prema najavama iz Hrvatskih cesta, to bi moglo biti do početka idućeg tjedna, odnosno najkasnije do Božića.

I nakon puštanja kružnog toka u promet bit će tu još radova poput iskopa kanala i dovršetka kolničke konstrukcije, ali ono što je najvažnije za vozače to je da će se promet na tom ulazu u grad normalizirati kroz nekoliko dana. Potpuni dovršetak radova planiran je za početak veljače, što će dobrim dijelom ovisiti i o vremenskim uvjetima koji su, barem do sada, išli na ruku radnicima.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Pročitajte i..
Kroz dva tjedna počinje gradnja kružnog toka na Brijestu
Gradnja kružnog toka na Brijestu počinje kroz nekoliko dana

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: