Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Miki Radojević iz benda Six Pack predstavio knjigu pjesama "Olovke izlomljenog srca"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2014. 10:26 
Naslov:  Miki Radojević iz benda Six Pack predstavio knjigu pjesama "Olovke izlomljenog srca"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Miki Radojević, frontmen srbijanskih punk rock bendova Six Pack i Čovek bez sluha sinoć je u osječkom kafiću Zeleni zub predstavio svoju drugu po redu zbirku pjesama "Olovke izlomljenog srca".

U kratkom razgovoru s moderatorom, Mrakom iz osječkog benda Grupa tvog života, Miki je vrlo dobro popunjenom kafiću pojasnio kako novoobjavljena zbirka pjesama sadrži 50 probranih pjesama i predstavlja presjek Mikijevog dvadesetogodišnjeg radja u ova dva popularna benda u kojima svira, pjeva, ali i piše najveći broj pjesama.



Ono što je zanimljivo za samu knjigu je to što svaka pjesma unutar knjige sadrži i vizualizaciju jer su se Mikijevi fanovi iz cijele ex - Yu regije odazvali javnom pozivu na natječaj i poslali svoja vizualna rješenja, ideje i svoje viđenje pjesama iz zbirke. Tako je za 50 pjesama izabrano 50 adekvatnih slika različitih formata (fotografija, crteža, grafita...), a recezenti zbirke su Bajaga, Marčelo i Sejo Sexon iz benda Zabranjeno pušenje.

Knjiga se mogla kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kuna, a nakon službenog dijela promocije i „govorancije“ Miki i njegov dugogodišnji kolega Zoran Lazarević – Laza, gitarista grupe Čovek bez sluha, izveli su akustični set nekih od pjesme oba benda koje se nalaze u zbirci, uz nekoliko obrada njima dragih pjesama.



U sklopu ove mini hrvatske promo turneje, Miki će danas (petak) posjetiti Orahovicu, a u subotu je u Đakovu.



Tekst i foto: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: