Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nox Night-Caffe Bar: Doček Nove godine [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2014. 20:47 
Naslov:  Nox Night-Caffe Bar: Doček Nove godine [2015.]
31.12.2014. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bliži se najluđi dan u godini kojime se opraštate od protekle godine iza nas i ulazimo u Novu, 2015.!

Kao i svake godine, taj svečani ulazak imaju običaj jednako tako proslaviti, u velikom stilu, sjaju, blještavilu, okruženi najdražima i ludim provodom do ranih jutarnjih sati, jer, kako se kaže, po dočeku se godina poznaje.

Stoga.. i ove godine club Nox za vas priprema nešto jedinstveno! U moru novogodišnjih izbora, ove godine odlučili su se na nešto drukčiju varijantu dočeka nego prethodnih godina, te tako ove godine doček Nove Godine neće biti zatvorenog tipa!

Povedeni idejom kako je velika većina vas željna raznovrsnog provoda diljem grada i Tvrđe, svoja vrata ove godine ostavljaju otvorena svim posjetiteljima!

ULAZ će se naplaćivati 20 kn u cijeni kojeg će svatko od naših gostiju imati : GRATIS šampanjac u ponoć, GRATIS zakuske odnosno plate s raznovrsnim kanapeima koje pripremamo za sve naše goste i naravno,gratis čuvanu garderobu gdje ćete moći odložiti svoje osobne stvari.

Cijena pića:
- Cijene pića ostaju iste kao i svakoga vikenda,a akcijske cijene boca koje vrijede do ponoći,za doček Nove Godine vrijedit će tijekom cijele noći!

Akcijske cijene boca:
jegermaister + 4x cola- 299kn
vodka luksusowa + 4x redbull-299kn
jack daniels+4x cola-399kn
jameson + 4x sprite- 399kn

Kao i svake godine,organiziramo novogodišnju tombolu u kojoj će svi gosti moći sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade!

Za glazbu će biti zadužen DJ koji će tijekom cijele noći puštati najveće hitove,strane,domaće i folk scene i pobrinuti za odličnu novogodišnju atmosferu!

TEMATSKO UREĐENJE : Kao i svake godine, važan dio prave novogodišnje atmosfere jest i uređenje samog interijera kako bi vam približili pravo blagdansko i slavljeničko raspoloženje! Neće previše detalja otkrivati,no nadamo se kako ćete uživati u novogodišnjoj čaroliji u Noxu!

Novogodišnje domaćice:
Ljubazne i pristupačne domaćice služiti će vam šampanjac i zakuske tijekom cijele večeri i pobrinuti se da vam ništa ne nedostaje. Ukoliko se odlučite na rezervaciju VIP-a,biti će vam također na raspolaganju prilikom naručivanja pića,izbora glazbe i slično.

Rezervacije:
- Rezervacija stolova (uključujući velike bijele stolove,separee lijevo od šanka ) iznosit će 50kn.
- Rezervacija VIP stola (plate na stolovima,besplatan šampanjac,hostesa na usluzi) iznosit će 100kn.

Prve tri rezervacije nagrađuju besplatnim stolom!

-Svoje stolove možete rezervirati putem inboxa facebook profila ili fanpagea (facebook.com/profile.php?id=100005099175292),kao i na broj za rezervacije : 099/200-75-00




-> Doček Nove godine 2015. Osijek

Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl.) šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: