Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Država iznajmljuje 14 stanova u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65874
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2014. 10:03 
Naslov:  Država iznajmljuje 14 stanova u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Država je krenula s iznajmljivanjem svojih stanova i u Osijeku, kao prvom gradu nakon Zagreba u kome se provodi taj projekt.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom raspisao je poziv za podnošenje ponuda za najam 14 stanova u vlasništvu RH u Osijeku. Stanovi se nalaze u Kašićevoj i Cesarićevoj ulici, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, Kapucinskoj, u Krapinskom naselju, u Opatijskoj ulici, na Vijencu Gorana Zobundžije i Ivana Meštrovića, u Medulinskoj, Ulici Petra Preradovića, Vukovarskoj i Ružinoj. Veličine su od 14 do 77 kvadrata, a iznos mjesečnog najma se kreće od 208 do 1160 kuna. Neki stanovi su useljivi odmah, a neki će zahtijevati adaptaciju i renoviranje.

Pravo na podnošenje ponuda imaju fizičke osobe koje ispunjavaju uvjete natječaja te koje će za stanove licitirati, odnosno najam stana će pripasti onome tko ponudi najvišu najamninu.

Rok za prijavu je 17. prosinca u podne, a svi zainteresirani dužni su u roku uplatiti i jamčevinu za svaki stan. Stanovi se mogu pogledati od 2. do 4. prosinca. Osim najamnine, građani su dužni plaćati sve troškove održavanja stana i režije i ne smiju preuređivati stan bez pristanka najmodavca.

Ponude se šalju izravno Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, a cjeloviti tekst javnog natječaja sa svim dodatnim informacijama možete pronaći na internetskim stranicama duudi.hr/poziv-za-podnosenje-ponuda-za-najam-stanova-rok-171214/.





Tekst: M.M./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lehi
Offline
Ukupno postova: 1463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2014. 13:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Opet nekakve zavrzlame koja licitacija opet ništa za sirotinju koje ima najviše, i za vrijeme vladavine crvenih bilo je daleko povoljnije stanovati..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: