Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



CityHub Osijek - mobilna aplikacija za 'čišći i ljepši' grad Osijek! [prijavite se za testiranje]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.10.2014. 8:35 
Naslov:  CityHub Osijek - mobilna aplikacija za 'čišći i ljepši' grad Osijek! [prijavite se za testiranje]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[22.5.2015.] Aplikacija CityHub za prijavu komunalnih problema postala dostupna svima


[14.10.2014.] U suradnji s Gradom Osijekom, osječka tvrtka BetaWare d.o.o. izradila je prvi (pilot) modul projekta mobilne i cloud aplikacije koja objedinjava gradske službe na jedno mjesto.

Mobilna aplikacija se nalazi u fazi probnog rada i trenutno podržava prvi modul - za prijavu komunalnih problema u gradu.

Modul za prijavu komunalnih problema korisniku omogućava prijavu problema fotografijom i opisom problema (npr. nepropisno parkiranje, grafit na zid, divlji deponij, itd...) kojima se pridružuje geolokacija očitana smartphone uređajem. Prijava se šalje u cloud sustav, gdje administrator u gradskoj upravi delegira problem nadležnoj službi koja je zadužena za njegovo rješavanje.

Nakon što završi implementacija prvog modula, uslijedit će i moduli za booking gradskih sportskih objekata, cityapass - za ulaz u objekte i ustanove s plaćanjem, popis i karta biciklističkih staza, informacije o javnom prijevozu uživo, modul za primanje službenih obavijesti Grada i sl...


Aplikacija je napravljena za iOS i Android uređaje, a prvo će se testirati aplikacija za Android bazirane uređaje.

BetaWare ce aplikaciju za Android testirati na 100 korisnika i ovim putem mole korisnike portala Osijek031.com za prijavu putem formulara (vidi dolje). Prijaviti se mogu i korisnici iOS uređaja, no oni će obavijest o preuzimanju i testiranju aplikacije dobiti naknadno.



Molimo vas da u tablicu na linku unesete ime i prezime, email adresu, platformu, model uređaja koji posjedujete i koja je verzija operativnog sustava instalirana.

Korisnici na Android baziranim uređajima koji se prijave do četvrtka 16. listopada 2014. godine dobit će link za download aplikacije. Također BetaWare bi molio da eventualne probleme prilikom rada na aplikaciji prijavite na info[at]betaware[dot]hr s Naslovom: CityHub Test.























Zadnja promjena: Redakcija 031; 22.05.2015. 13:10; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.11.2014. 13:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 



_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: