Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poliklinika Lege Artis nabavila laser za epilaciju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2014. 8:36 
Naslov:  Poliklinika Lege Artis nabavila laser za epilaciju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju Lege Artis u Osijeku od danas je bogatija za novi, moderan i multifunkcionalan laser za epilaciju.

Prema riječima dr. Jasenke Kalajdžić Čandrlić, direktorice i vlasnice poliklinike, nabavku novog lasera ocijenila je ekstenzijom njihove djelatnosti u smislu pretvaranja poliklinike Lege Artis u pravi laser centar. Osim lasera za vene, odstranjivanje kožnih promjena, operacije hemeroida i Zerona laser za redukciju masnog tkiva i celulita, novi uređaj u poliklinici je laser za epilaciju.



Iako je primarna djelatnost novog uređaja epilacija, odnosno odstranjivanje dlaka, on će služiti i u liječenju i tretmanima akni, rejuvenaciji odnosno zatezanju tkiva te bezbolnom i efikasnom endovaskularnom tretmanu vena i kapilara što je i osnovna djelatnost poliklinike. Prednost novog uređaja je u tome što je do sada Lege Artis vršio invazivno, kiruško rješavanje problema vena, dok novi laser pruža bezbolan, neinvazivni tretman kojim se vene i kapilare na bilo kojem dijelu tijela uklanjaju obasjavanjem izvana.



Mnoge će Osječane i posebice Osječanke sigurno najviše zanimati djelovanje lasera na uklanjanje dlaka. U poliklinici Lege Artis naglašavaju kako je riječ o medicinskom aparatu kojim rukuju osposobljeni djelatnici te koji se može koristiti i u medicinske svrhe, npr. pri liječenju folikulitisa (rast dlaka iznutra) ali i u estetske svrhe. Ciklus od tri do pet tretmana učinkovito će riješiti problem dlaka na dulje vremensko razdoblje.



Novi će laser također učinkovito i bezbolno uklanjati madeže, akne i sve druge nakupine krvnih žila po licu i tijelu, a rješava i problem mlohave kože kod pacijentica kod kojih se, uslijed godina, koža opustila.



Iz poliklinike Lege Artis poručuju kako je riječ o jednom od najpoznatijih i najučinkovitijih aparata na ovom području te kako će cijene tretmana novim laserom, kao i do sada, biti prilagođene našem podneblju.



Za sve dodatne informacije slobodno se obratite se izravno u polikliniku na broj telefona 031 – 325 676, odnosno na e-mail info[at]lege-artis[dot]hr







[sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: