Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Zrinjevac: Dječji zbor Osječki zumbići slavi 25 godina postojanja! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2014. 9:33 
Naslov:  SD Zrinjevac: Dječji zbor Osječki zumbići slavi 25 godina postojanja! [nagradna igra je završena]
07.12.2014. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[30.11.2014.] Dječji zbor “Osječki zumbići” snimio je Promo spot kao pozivnicu na koncert kojim obilježavaju 25. godišnjicu rada. Iako su posljednjih dana na repertoaru maratonske probe, Zumbići se slavlju koje je pred njima iznimno vesele, čemu svjedoče njihova vedra i nasmiješena lica. Pripreme za koncert su naporne, ali i zabavne, stoga s razlogom najavljuju pravi koncertni spektakl! Kako je riječ o najvećem koncertu Zumbića do sada, uzbuđene su sve tri skupine malih pjevača, ali i Brevisice koje će također nastupiti. Što publika može očekivati, a i kakvo se slavlje sprema, najbolje će vam reći sami Zumbići!

Podsjećamo, veliki slavljenički koncert održat će se 7. prosinca 2014. godine u ŠD Zrinjevac s početkom u 18h. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u agenciji Luminis, Županijska 1 (1.kat).





[26.11.2014.] Jedan od najpoznatijih i najboljih dječjih zborova u Hrvatskoj, koji nas od 1989. godine veseli svojim hitovima i lijepim dječjim glasovima, postao je prepoznatljiv simbol i zaštitni znak grada Osijeka, Slavonije i Baranje.

Veliki slavljenički koncert kojim će Zumbići zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim članovima proslaviti 25. rođendan, održat će se u nedjelju 7. prosinca 2014. godine u 18 sati u sportskoj dvorani Zrinjevac. Zumbići će na koncertu izvesti neke od svojih najpoznatijih pjesama, koje će po prvi put biti predstavljene publici u novom aranžerskom ruhu za koje je zaslužan poznati osječki glazbenik Ivica Murat. Najomiljenije stare pjesme Zumbića naći će se na novom nosaču zvuka The best of Zumbi zum, a na koncertu će ih zajednički izvoditi današnji mali solisti i nekadašnji solisti, danas odrasli ljudi. Gošće večeri su članice vokalnog ansambl Brevis za koje ovaj koncert također predstavlja veliku sreću i ponos iz razloga što je većina Brevisica svoje prvo pjevačko iskustvo stjecala baš u ovom omiljenom osječkom zboru. Izvedbe pjesama pratit će Zumbić band (u stvarnosti: NoJazz band u sastavu: Davor Dedić-klavir, Zvonimir Glibušić-klavijature, Vedran Zec-gitara, Dario Hleb-bas gitara, Damir Galeković-bubnjevi). Za plesni pokret zaslužna je voditeljica Plesnog kluba Broadway Antonija Blažević. Na koncertu će nastupiti i mali plesači plesnog kluba Broadway.

Ulaznice po cijeni od 40 i 50 kuna možete kupiti u agenciji Luminis, Županijska 1 (1.kat).

Zumbići su tijekom 25 godina rada postigli brojne i zapažene uspjehe u Hrvatskoj, ali i inozemstvu. Pod vodstvom dugogodišnje dirigentice Antoanete Radočaj-Jerković i klavirista Davora Dedića, zbor je osvojio više vrijednih nagrada i priznanja, sudjelovao u brojnim projektima, operama, snimio nekoliko nosača zvuka, te održao niz uspješnih koncerata. Zbor je 1989. godine osnovala poznata osječka glazbena pedagoginja Jelena Burić, a u radu zbora je u svojstvu voditeljica, korepetitora i korepetitorica sudjelovalo više osječkih glazbenih pedagoga: Nives (Tomić) Boras, Anastazija (Pereković) Vranić, Zrinka (Babić) Šabić, Ivana Erjavac – Šeremet, Rajko Lonačarić, Mihaela Vagroš i Tajana Balatinac.

Zumbići su, kao što to i sami pjevaju u svojoj himni, sićušni, al’ brojni!, pa tako danas zbor okuplja oko 120 djece predškolske i školske dobi od 5 do 12 godina.
Danas zborom rukovodi tim mladih glazbenih stručnjaka koji su i sami kao djeca bili članovi zbora, to su voditeljice zborova su Majda Milinović i Anja Papa i korepetitor Zvonimir Glibušić.

Zumbići su vrlo uzbuđeni i jako se vesele koncertu koji je pred njima, stoga vas sve srdačno pozivaju da sudjelujete u njihovoj velikoj proslavi i pridružite se zajedničkom slavlju!



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 1x2 ulaznice za proslavu 25. rođendana Dječjeg zbora Osječki zumbići vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com me vodi na proslavu 25. rođendana Dječjeg zbora Osječki zumbići!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Izabela Frencl

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: