Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odjel za biologiju: otvorenje 5. Hrvatskog kongresa polaznika Interdisciplinarnog Doktorskog studija Molekularne bioznanosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2014. 9:02 
Naslov:  Odjel za biologiju: otvorenje 5. Hrvatskog kongresa polaznika Interdisciplinarnog Doktorskog studij
30.11.2014. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otvorenje 5. Hrvatskog kongresa polaznika Interdisciplinarnog Doktorskog studija Molekularne bioznanosti. Održat će se 30. studenog 2014. od 9 do 17 na Odjelu za biologiju Sveučilišnog Kampusa Osijek. (Ulica cara Hadrijana 8A, Zgrada 3, )

Kongres će biti zajednički organiziran u slijedećem sastavu: IRB - Institut Ruđer Bošković Zagreb, Odjel za biologiju Osijek- Sveučilište J.J.Strossmayera i Sveučilište Dubrovnik.

Na kongresu će svoja predavanja izlagati polaznici Doktorskog studija- Doktorandi Interdisciplinarnog Doktorskog studija MOLEKULARNE BIOZNANOSTI kao i uvaženi pozvani gosti predavači.

Na kongresu će biti prezentirane teme iz Molekularne biologije, Medicine i Biologije, a predavači će svoja predavanja održati u power point prezentacijama u sekciji oralna predavanja, a jedan dio predavača prezentirat će svoje radove i istraživanja na posterima u sklopu sekcije postera.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: