Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mačak Walpie - mobilna aplikacija koja potiče šetanje i provođenje vremena na otvorenome

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2014. 14:33 
Naslov:  Mačak Walpie - mobilna aplikacija koja potiče šetanje i provođenje vremena na otvorenome
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Phi-line, team developera iz Osijeka pokrenuo je Kickstarter kampanju za aplikaciju/igru Walpie. Walpie je aplikacija koja potiče šetanje, provođenje vremena na otvorenome, s naglaskom na potencijalnu međuljudsku interakciju.

Glavna značajka ove igre je šetanje uz mačka Walpija. Da bi se korisnik šetao s Walpijem, potrebno mu je izaći iz kuće u stvarnu šetnju tokom koje će uključiti aplikaciju. Ako se korisnik kreće prebrzo, Walpie će ispasti iz njegovog uređaja.



Aplikacija će zapamtiti lokaciju gdje se Walpie izgubio, pa će se u tom slučaju korisnik morati vratiti onamo kako bi ga pokupio. U protivnom, njegova aplikacija će ostati prazna. Cilj kampanje je skupiti dovoljno sredstava za dovršavanje za Android platformu, a nakon toga i za iOS. Ako se skupi dovoljno sredstava aplikacija će povezivati različite Walpie korisnike na ulici, na način da svakom od njih na ekranu pokaže u kojem smjeru i na kojoj udaljenosti se nalazi najbliži Walpie korisnik. Ova funkcija zahtijeva mrežu koja u stvarnom vremenu prati GPS lokacije svih Walpie korisnika. Svrha ove funkcije je zbližavanje ljudi, na neposredan način, van okvira društvenih mreža.



Više informacija možete pronaći na stranici Kickstarter kampanje:
https://www.kickstarter.com/projects/walpie/walpie-your-feline-walking-companion

Web stranica aplikacije:
http://walpie.eu




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: