Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nova akcija u Očnim optikama Lens

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2014. 10:18 
Naslov:  Nova akcija u Očnim optikama Lens
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S ciljem poticanja ljudi na društveno odgovorno ponašanje i štednju u ovim teškim vremenima, u Očnoj optici Lens, krenula je nova akcija ZAMJENA STARO ZA NOVO. Svi kupci koji donesu stare okvire dobivaju nove na poklon.

Društvena odgovornost je postala vrlo važan segment u poslovanju svih poduzeća. Svjesni činjenice da moramo voditi brigu o zaštiti okoliša, a samim time i brigu o budućim generacijama odlučili smo pokrenuti akciju zamjena staro za novo.

Kroz razgovore s našim dugogodišnjim kupcima došli smo do zaključka da u svojoj kolekciji posjeduju određeni broj okvira s kojima jednostavno rečeno ne znaju što će. Iako su im stari okviri beskorisni varijanta da bace okvir koji je koštao nekoliko stotina ili čak tisuća kuna ne čini im se baš primamljiva.

Kako bi im olakšali dilemu odlučili smo im ponuditi da te okvire donesu kod nas. Nismo zaboravili ni na njih same te smo im omogućili da odaberu nove dioptrijske okvire u iznosu do 150,00 kn potpuno besplatno ili ako žele skuplje okvire imaju mogućnost nadoplatiti razliku. Uvjet za ostvarivanje prava iz ove akcije je kupovina dioptrijskih stakala iz ponude Očnih optika Lens.

Ovim putem pozivamo sve one koji se još nisu priključili našoj akciji da nam donesu stare okvire do 15. prosinca 2014. godine.

Što se događa sa starim okvirima?
Stare okvire rastavljamo na njihove sastavne dijelove te, ako su dijelovi iskoristivi, koristimo ih kako bi kupcima osigurali besplatan popravak. One dijelove koji nisu iskoristivi na odgovarajući način recikliramo.

Očna optika Lens, P.Pejačevića 5, Ulica Hrvatske Republike 29, 031 367 090 I 031 211 700, lens-optika.hr



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: