Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tufna: KnockOut party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65675
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.11.2014. 10:16 
Naslov:  Tufna: KnockOut party
29.11.2014. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima te uz atraktivan party program nudi vrijedne nagrade! Mladi iz cijele Hrvatske doživjet će dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas u novogodišnjem terminu od 27. prosinca do 03. siječnja te u classic u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres.

KnockOut party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija u subotu, 29. studenog 2014. gostuje u klubu Tufna u Osijeku, sve posjetitelje očekuje nezaboravna zabava, a one pak najsretnije KnockOut Snow Festival razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu. U slijedećih mjesec dana KnockOut tim obići će brojne hrvatske gradove, a iduća na redu je Pula.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kuna po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut tim je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučio unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27. prosinca 2014. do 3. siječnja 2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi, a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kuna uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: