Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Zrinjevac: Osijek Kelme - Novo Vrijeme

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.11.2014. 8:49 
Naslov:  SD Zrinjevac: Osijek Kelme - Novo Vrijeme
21.11.2014. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 21. studenog u 20:30 u Zrinjevac dolazi Novo Vrijeme iz Makarske, a podrška je osječkoj momčadi potrebnija nego ikad.

Osijek Kelme će Makarane dočekati u nezavidnoj situaciji jer nakon sedam odigranih kola ima samo 3 boda. Bod(ovi) iz ove utakmice neizmjerno su važni osječkoj momčadi jer će s njima krenuti prema sredini prvenstvene ljestvice, ali i dobiti prijeko potrebnu injekciju samopouzdanja za susrete koje dolaze.Za ostvarenje cilja neophodna će biti podrška s tribina Zrinjevca koja je često znala biti ''šesti'' igrač koji je donio pobjedu osječkoj momčadi.

Osijek Kelme će u ovoj utakmici biti oslabljen izostankom Dražena Čavara koji je ozlijeđen, ali to će za momčad biti samo motiv više da u ovoj utakmici daju sve od sebe..

Svoje viđenje ove utakmice dao je i kapetan momčadi, Ivan Mladina:
,, Trenutno ne želimo ništa više od dobrog rezultat protiv Novog Vremena. Frustrira nas ovaj niz loših rezultata i dat ćemo sve od sebe da se to u ovoj utakmici promijeni. Bit će nam potrebna i podrška navijača pa zato pozivam sve naše simpatizere da nas dođu podržati jer je nama njihova podrška dodatna snaga. Nadam se da će poslije utakmice s Novim Vremenom doći i neko novo i bolje vrijeme za naš klub.''

I zato ne postoji isprika za nedolazak na Zrinjevac. Osijek Kelme vas treba jer Osijek nikada ne smije pasti!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: