Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



VK Mursa: Primanje djece nezaposlenih roditelja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2014. 16:57 
Naslov:  VK Mursa: Primanje djece nezaposlenih roditelja
22.11.2014. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svjedoci su kako je današnja situacija u Hrvatskoj jako loša i kako se puno firmi zatvara te velik dio ljudi ostaje bez posla ili ne primaju svoje zarađene plaće. U većem dijelu to su obitelji koja imaju djecu i nisu im u mogućnosti priuštiti niti osnovne potrebe, a kamoli plaćati neke dodatne aktivnosti.

Stoga je Vaterpolo klub Mursa donio odluku o primanju djece nezaposlenih roditelja bez plaćanja mjesečne članarine iz Osijeka i okolice, kako bi i njima omogućili bavljenje sportom. Ukoliko ima zainteresiranih roditelja i djece (1 do 5 razred), slobodno neka se jave na telefon 091/5410470 ili osobno na Gradskim bazenima subotom i nedjeljom od 10 do 11 sati.

Obzirom kako ovo iziskuje dodatne financijske troškove za klub, ovim putem pozivju i poduzetnike u gradu Osijeku i okolici koji su voljni pomoći u realizaciji ovog projekta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: