Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: "Zagrizi za pomoć, ali i za svoje zdravlje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.11.2014. 16:41 
Naslov:  HNS: "Zagrizi za pomoć, ali i za svoje zdravlje"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vesna Pusić: HNS je prošao kroz katarzu koja nas je učinila snažnijima, odlučnijima i povezanijima

Ivan Vrdoljak: Ono što smo ponudili u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji možemo ponuditi i ostatku Hrvatske

Osijek, 15. studenoga 2014. godine - „HNS je prošao kroz katarzu koja nas je učinila snažnijima, odlučnijima i povezanijima, što se vrlo lako da pojasniti kroz tri kratka primjera: na rang listi najkonkurentnijih županija u Hrvatskoj jedna od vodećih je upravo Međimurska županija koju vodi HNS-ov župan, u konkurenciji najtransparentnijih županija je pak Varaždinska županija koju također vodi HNS-ov župan, a u Gradu Rijeci gdje je stranku preuzela jedna mlada ekipa, bez obzira na ankete koje su nam davale 3 do 4 posto na izborima za mjesne odbore, HNS je sam dobio 15 posto. To su naši orijentiri i ciljevi koje smo si zadali“, poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica europskih i vanjskih poslova Vesna Pusić na konferenciji za medije u Osijeku uoči sastanka Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a.

„Zadovoljstvo je biti u Osijeku i vidjeti dobru ekipu koja će danas zajedno planirati kako unaprijediti svoje općine i gradove u ovoj regiji te kako pobijediti na izborima za mjesne odbore u Osijeku. HNS ih smatra izuzetno važnima, jer oni odlučuju o važnim životnim pitanjima“, dodala je Vesna Pusić i za proljeće u Osijeku najavila održavanje Brown foruma, s temom informatičke industrije.
Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak posebno se osvrnuo na rezultate HNS-a na lokalnoj, regionalnoj, ali i državnoj razini, istaknuvši da je članstvo svakim danom sve brojnije, organiziranije, bolje i jače, ne samo u Slavoniji, nego i u cijeloj Hrvatskoj.



„HNS se profesionalno i odgovorno uhvatio u koštac s katastrofalnim poplavama u Slavoniji, a Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja je preuzelo obnovu cijelog tog područja. Rezultati su došli već nakon nekoliko mjeseci u svim zadanim rokovima, a do Božića će u tišini na stotine kuća biti obnovljeno“, istaknuo je Ivan Vrdoljak koji je pohvalio HNS-ovu ministricu Anku Mrak Taritaš koja profesionalno i odgovorno odrađuje taj posao.

„U županijama koje vode HNS-ovi župani, najtransparentniji smo i najkonkurentniji, pod istom Vladom i zakonodavnim okvirom, na sjeveru Hrvatske rastu investicije, pada broj nezaposlenih i raste zaposlenost. To je ono što možemo ponuditi ostatku Hrvatske, prvenstveno Slavoniji“, poručio je potpredsjednik stranke i dodao da postoji dovoljno primjera kako HNS-ovci na odgovoran i profesionalan način vode općine i gradove.

„Odgovornost koju HNS nosi u Slavoniju je velika, naš zadatak je da ovu regiju pretvorimo u investicijski prihvatljivu i u ono što se danas događa na sjeveru Hrvatske“, rekao je Vrdoljak i zaključio da je cilj da se u Slavoniji u budućnosti živi bolje nego danas.

Inače, članovi HNS-a Osječko-baranjske županije su na glavnom osječkom Trgu prijepodne organizirali akciju pomoći i podrške domaćim proizvođačima „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje“. Predsjednica i potpredsjednik HNS-a Vesna Pusić i Ivan Vrdoljak tom su prilikom dijelili jabuke i mandarine brojnim građanima u centru Osijeka.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: