Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSP podružnica "Ante Paradžik": Rasvjeta na biciklističkoj stazi Osijek - Tenja mora biti jedan od prioriteta proračuna Osijeka za 2015. godinu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65842
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.11.2014. 15:19 
Naslov:  HSP podružnica "Ante Paradžik": Rasvjeta na biciklističkoj stazi Osijek - Tenja mora biti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radi sigurnosti stanovnika prigradskog naselja Tenja nužno je osigurati sredstava u proračunu Grada Osijeka kako bi se uvela rasvjeta na biciklističkoj stazi Osijek-Tenja.

U tijeku je izrada proračuna Grada Osijeka za 2015. godinu, te Podržnica HSP „Ante Paradžik“ podsjeća gradske čelnike da problem rasvjete na biciklističkoj stazi treba uvrstiti u proračun prije svega zbog siguranosti svih onih koji koriste biciklističku stazu koja spaja Osijek i prigradsko naselje Tenja. Svakodnevno se ta staza koristi za odlazak i povratak ne samo zaposlenog stanovništva već i djece odnosno srednjoškolaca čija sigurnost treba biti priroritet.

Biciklistička staza se koristi od ranog proljeća do kasne jeseni u svim dijelovima dana i rano ujutro i kasno naveče, te bi postavljanje rasvjete zanačajno podiglo kvalitetu svakondevnog prometovanja na realaciji Osijek-Tenja. Postavljanjem rasvjete razina sigurnosti svih korisnika podigla bi se na višu razinu čime bi se izbjegle i neke neugodne situacije na ovoj relaciji kojih je bilo pod okriljem mraka, od sitnih provokacija do ozbiljnijih incidenata.

Svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi proračun grada Osijeka, kao i najava manjka prihoda zbog stupanja na snagu novog Poreznog Zakona tražimo od gradonačelnika Osijeka i svih vijećnika Gradskog vijeće grada Osijeka da podrže ovu inicijativu HSP „Ante Paradžik“ Osijek i da se u proračunu za 2015. godinu iznađu sredstva za realizaciju ove investicije kako se i stanovnici prigradskog naselja Tenja ne bi osjećali građanima drugog reda.

HSP Podružnica „Ante Paradžik“ Osijek,
Drago Marković, predsjednik

[

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: