Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Narodna stranka - Reformisti: Osnivačka skupština

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2014. 21:50 
Naslov:  Narodna stranka - Reformisti: Osnivačka skupština
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas, 9. studenog 2014. godine u hotelu Osijek održana je osnivačka skupština Narodne stranke – REFORMISTI, gradske organizacije Osijek, pred 70 članova i gostiju uz prisutnost regionalnog povjerenika za Slavoniju i Baranju Zvonimira Bilića.

Skupštini se obratio predsjednik Narodne stranke - REFORMISTI Radimir Čačić koji je podsjetio na zakonske inicijative koju su Reformisti predložili u Hrvatskom saboru: Zakon o preferencijalnom glasanju, te Zakon o državnom fondu za sufinanciranje projekata Europske unije.



Čačić je napomenuo da je dosta političkog kadroviranja u Hrvatskoj u javnim tvrtkama i tvrtkama u državnom vlasništvu, te da će Reformisti u Hrvatski sabor uputiti prijedlog Zakona po uzoru na austijski model upravljanja državnim tvrtkama kojim bi se raspisao međunarodni natječaj za upravu i direktore državnih tvrtki s ciljem odabira najprofesionalnih stručnih kadrova.

Za predsjednika gradske organizacije Osijek izabran je Branko Pek.
Za dopredsjednika je izabran Domagoj Bilić.
Za Tajnika je izabran Saša Batinac.

Izabrano je 11 članova Predsjedništva gradske organizacije, mladih visokoobrazovanih ljudi koji do sada nisu bili politički aktivni te su odlučni svojim, prvenstveno poštenim radom, promijeniti način poimanja politike te provoditi reforme u lokalnoj zajednici.



Tekst i foto:Zvonimir Bilić dipl.iur.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: