Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Gradski vrt: Isprobajte startupaške vode Los Angelesa uz New Man's Business Accelerator

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.11.2014. 9:46 
Naslov:  SD Gradski vrt: Isprobajte startupaške vode Los Angelesa uz New Man's Business Accelerator
Od 06.11.2014. 8:00 do 09.11.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

New Man’s Business Accelerator iz Skopja, jedan od partnera osječkog Akceleratorskog poduzetničkog kampa koji se održava od 6. do 9. Studenog 2014., a nedavno je proslavio svojih prvih šest mjeseci rada te već ima velike vijesti i nudi ulagačku priliku svojim sadašnjim i budućim startup timovima i njihovim idejama.

S obzirom da će njihovi predstavnici Irena Chaushevska i Ivica Penić biti predavači i mentori na Akceleratorskom poduzetničkom kampu Osijek, jedan od timova na Kampu koji ih uspije osvojiti će dobiti priliku ulaska u njihovo finale New Mans Business Accelratora u Skopju sa velikim šansama da ga se posalje u Ameriku
Ovaj centar za razvijanje poduzetničkih ideja i obrazovanje mladih talenata za suvremeno tržište usmjeren je na to da pomogne mladim ljudima da se lakše i bolje zaposle, ali i da raspiri poduzetnički duh u regiji. Cilj mu je potaknuti nove generacije da odbace stare paradigme o „sigurnom“ poslu u državnoj službi te da se odvaže izaći iz zadanih okvira, sami nešto poduzeti, stvoriti, isprobati i iskoristiti sve mogućnosti koje im se pružaju.

NewMan's Business Accelerator odlučio je premostiti Atlantski ocean i pomoći startupima i timovima iz jugoistočne Europe koji žele osvojiti na američko tržište.

Njegova uloga je da odabare tri tima iz regije i pripremiti ih za tromjesečni akceleracijski program The Design Acceleratora u Los Angelesu. Riječ je o zajedničkom projektu jednog od najpoznatijih američkih sveučilišnih istraživačkih centara Caltech te vodeće škole za dizajn Art Center College of Design, koji će timovima pružiti ne samo odličan program s vrhunskom podrškom i mentorima, već ih i smjestiti u dinamično startup okruženje Idealaba te im omogućiti da iz prve ruke upoznaju ciljano tržište.

Svi troškovi timovima su pokriveni, a uz to je osigurana i seed investicija u visini od 50 tisuća dolara koja će im pomoći da svoju ideju razvijaju i u najboljem svjetlu ju predstave na američkom tržištu. Projekti koji ulaze u izbor su softver, igre, mobilna i hardverska rješenja te kreativne tehnologije, a jedna od glavnih stavki prema kojima će se birati je (potencijal za) skalabilnost.

Prednost će imati timovi koji se u Smart-up Centar New Man's Business Acceleratora prijave do 10. studenoga ove godine, a predstavnici programa bit će prisutni i na Akceleratorskom poduzetničkom kampu Osijek, gdje ih možete pitati sve što vas zanima o programu i mogućnostima koje se kroz njega nude.

Podsjetimo, na Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek svi zainteresirani mogu prijaviti svoje poduzetničke i startup ideje do 2. studenoga 2014. godine.

Svi koji od 31. listopada do 2. studenoga kupe kartu za sudjelovanje na sva 4 dana kampa, bez obaveze na prijavu ideje, ostvarit će 10% popusta te će istu platiti 270 kn. Karta uključuje cjelokupni pristup svim predavanjima, okruglim stolovima, natjecateljskom, akceleratorskom i poduzetničkom programu, neformalnom razgovoru uz pauze za kavu i zajednički ručak. Kako biste dobili promotivni kod pomoću kojeg ćete ostvariti navedeni popust, potrebno je kontaktirati organizatore putem e-maila (accelerationbootcamp.osijek[at]gmail[dot]com).



Najava: Akceleratorski Poduzetnički Kamp Osijek [2014.] [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: