Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek: Izložba i predstavljanje projekta digitalizacije "Književna baština Rudolfa Franjina Magjera"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.10.2014. 11:22 
Naslov:  Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek: Izložba i predstavljanje projekta digitalizacije "Knjiž
05.11.2014. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira izložbu i predstavljanje projekta digitalizacije pod nazivom "Književna baština Rudolfa Franjina Magjera" koji će se održati u srijedu, 05. studenoga 2014. godine s početkom u 19.00 sati u izložbenoj auli ispred Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Radi se o projektu financiranome od strane Ministarstve kulture Republike Hrvatske u sklopu Nacionalnog projekta digitalizacije arhivske, knjižnične i muzejske građe "Hrvatska kulturna baština".

Projektom digitalizacije želimo korisnicima i svim građanima približiti književnu baštinu hrvatskoga književnika koji je dugi niz godina djelovao u Osijeku, a čiju ostavštinu posjedujemo u Knjižnici.

Digitalna zbirka dostupna je na stranicama: magjer.gskos.hr/, kao i putem mrežne stranice Knjižnice gskos.unios.hr .


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: