Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Adacta službenim domjenkom otvorila ured i nova radna mjesta u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2014. 9:09 
Naslov:  Adacta službenim domjenkom otvorila ured i nova radna mjesta u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak, 28. listopada 2014. u atriju Glavne straže Muzeja Slavonije u Tvrđi održan je svečani domjenak povodom otvorenja nove podružnice Adacte u Osijeku.

Uz prigodni pjenušac sve posjetitelje pozdravio je Adactin direktor Krešimir Mlinarić, rekavši kako je duboko uvjeren da će se ovaj pozitivan trend nastaviti i kako širenje poslovanja ne bi trebalo stati u Osijeku. Ukratko je opisao poslovanje i ustroj poduzeća kroz 25 godina poslovanja.

Potom je zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham pozdravio sve prisutne i u svom govoru čestitao na ovom poslovnom potezu i poručio kako se ovaj „hype“ oko Osijeka kao IT centra nastavlja, te kako je je uvjeren da će i u budućnosti raditi u ovom smjeru. Kratku prezentaciju o važnosti suradnje akademske zajednice i poslovima konzultanta u IT svijetu održao je prof.dr.sc. Domagoj Matijević s Odjela za matematiku.

Adactin direktor prodaje Josip Penavić potom je predstavio proizvode koje Adacta nudi svojim klijentima poput Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, QlikView, Insurance IT Solutions i odgovarao na pitanja posjetitelja. Predstavio je i Adactin novi proizvod i novog poslovnog partnera, njemačku tvrtku „Corporate Planning AG“ koja se bavi razvojem poslovnih rješenja u području poslovnog planiranja. O iskustvu rada s modernim IT rješenjima i na koji način mogu poboljšati upravljanje tvrtkom prezentirao je direktor informatike Nexe grupacije Boris Šteher.

Na kraju službenog dijela Adactin direktor Krešimir Mlinarić zahvalio je svima na dolasku i podsjetio kako su uvijek u potrazi za novim zaposlenicima i stručnjacima koji bi se uključili u njihove timove. Pozvao je okupljene na druženje i zakusku uz jazz glazbeni program u izvedbi osječkih glazbenika Davora Dedića i Mile Bauković



Tekst i foto: Luminis

Najava: Atrij Arheološkog muzeja: Tvrtka Adacta otvara novu poslovnicu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
roki5432
Offline
Avatar

Ukupno postova: 23
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.10.2014. 13:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zastupaju Microsoft i neku njemačku tvrtku?! Isto kao da je ovo predstavljanje nekog novog trgovačkog lanca u Osijeku. Ono što treba biti bitno za IT Osijek su tvrtke koje same razvijaju i prodaju svoje aplikacije ... njima treba podrška u svakom pogledu, a ima ih već nekoliko dobrih u ovom gradu. IT se razvija programiranjem i mozganjem ... a ovo što je predstavljeno je najobićnija trgovina.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jacika
Offline
Ukupno postova: 296
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.10.2014. 6:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...sva'ko "tjera vodu" na svoj Mlin-are-vic (clan?!)..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: