Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad objavio prijedlog rang liste korisnika projekta "Poticanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Osijeka" u 2014.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.10.2014. 8:47 
Naslov:  Grad objavio prijedlog rang liste korisnika projekta "Poticanje energetske učinkovitosti u obit
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost proveo je Javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba radi sufinanciranja projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada Osijeka“ u 2014. godini.

Povjerenstvo za provedbu tog projekta izradilo je Prijedlog rang liste korisnika za provedbu projekta. Od 90 podnositelja prijave, njih čak 66 je isključeno s liste jer su odustali od zahtjeva ili su poslali prijave koje ne udovoljavaju uvjetima natječaja, dok se na samoj listi nalaze 24 imena od kojih će se sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i Grada financirati mjere energetske učinkovitosti za prvih dvadeset podnositelja prijava.

Podnositelji prijave imaju pravo u roku od pet dana od dana objave prijedloga rang liste na internetskim stranicama Grada podnijeti prigovor na prijedlog rang liste u pisanom obliku. Ukoliko niti jedan podnositelj prijave na podnese prigovor, danom isteka roka za prigovor rang lista postaje konačna, a u slučaju prigovora rang lista postaje konačna nakon što Gradonačelnik odluči o prigovorima.

U roku 30 dana od dana utvrđivanja konačne Odluke o odabiru korisnika, Korisnik je dužan dostaviti projekt minimalno na razini glavnog projekta. Ukoliko Korisnik ne dostavi projekt (u tiskanom obliku original ili ovjerenu kopiju) gubi pravo na sufinanciranje. U tom slučaju prema rang listi podnesenih zahtjeva odabrat će se sljedeći podnositelj prijave koji će biti obvezan u roku 15 dana dostaviti projekt.

Da podsjetimo, ukupna raspoloživa sredstva za sufinanciranje projekta poticanje energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u okviru ovog natječaja iznose najviše 621.000 kuna pri čemu Fond sudjeluje s najviše 496.800 kuna (40%) a Grad s najviše 124.200 kuna (10%).

Troškovi mjera EnU obiteljske kuće sufinancirat će se u iznosu do 50% nepovratnih sredstava odnosno do maksimalnog iznosa od 34.500 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući od toga Fond do 40% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 30.000 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući, a Grad 10% opravdanih troškova ulaganja ali ne više od 4.500 kn po obiteljskoj kući (s PDV-om).







Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Elena Sunček/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: