Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Dozujite s djecom na extra super cool Halloween party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2014. 17:24 
Naslov:  Kino Urania: Dozujite s djecom na extra super cool Halloween party
31.10.2014. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

31. listopada 2014. godine u kinu Urania u 17 sati održat će se projekcija filma "Pčelica Maja" uz snižene cijene ulaznice za djecu i odrasle, a od 18 do 20 sati će se održati 'Maja the Bee Halloween" Party.

"Dragi prijatelji i gledatelji,

sjećate li se vesele pčelice Maje, Pave i ostatka ekipe? Zasigurno ste gledali crtić, čitali knjigu, slušali priče, bojali bojanke i još koješta, jer njen lik nismo mogli zaobići. Maja nije popularna bez razloga: osim što su njene pustolovine izrazito zabavne, one su nas odgajale i educirale o različitim temama poput prijateljstva, ljubavi, obitelji, zaštite prirode i sl.

Maja je ponovno tu u novom ruhu i s novim avanturama! Ovoga puta stigla je na velike ekrane u animiranom filmu Pčelica Maja (Maya the Bee Movie). Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, a glasove su posudili Dunja Fajdić, Lucija Barišić, Matija Prskalo, Dinko Vujević itd. Film je dobio preporuku Ministarstva kulture Republike Hrvatske, odnosno Hrvatskog Audiovizualnog Centra.
Kada Kraljevski med nestane iz košnice, sve oči su uprte u pčelicu Maju kao glavnog krivca. U Majinu nevinost vjeruje jedino njezin najbolji prijatelj Pavo, koji joj pomaže otkriti pravoga kradljivca i dovesti narušeni red u pčelinji život.
Ideja kreativnog tima koji stoji iza filma je prikazati Maju u modernom svjetlu, no zadržati priču koja je nit vodilja Pčelice Maje – toplu priču o prijateljstvu. .

A da ni popularni Halloween ne prođe bez zzzzzzujanja popularne pčelice, organizirali smo i prigodni dječji party na temu 'Maja the Bee Halloween', koji će se održati dana 31. listopada 2014. u kinu Urania od 18-20 sati. Partyju će prethoditi projekcija filma Pčelica Maja u 17 sati uz sniženu cijenu ulaznice od 20 kn za odrasle i 16 kn za djecu. Maskirajte se, obucite u pčelice i priuštite vašim najmlađima zabavu u veselom društvu uz ples, crtanje i bojanje. Nemojte im otkriti tajnu: iznenadit ćemo ih animatorom u originalnom kostimu Pčelice Maje!
"

Tekst: Marijana


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: