Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ: 5 pobjeda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2014. 13:34 
Naslov:  HDZ: 5 pobjeda
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U samo nekoliko mjeseci rada vratili smo HDZ na mjesto političkog lidera u Osječko - baranjskoj županiji!

Zahvaljujem svim građanima koji su prepoznali rad novog vodstva ŽO HDZ OBŽ kojem sam na čelu i što su nam izrazili povjerenje. To je odgovornost i obveza za sve nas da svojim radom ispunimo očekivanja na dobrobit hrvatskoga naroda u cjelini.
Osvojenih najviše glasova na izborima za europski parlament, mjesni izbori u Donjem Miholjcu, Našicama i Valpovu te osvojenih najviše glasova birača za načelnika u baranjskoj Općini Čeminac postaje trend koji je nezaustavljiv. Naime, temeljem lokalnih pobjeda mogu se sa sigurnošću prognozirati rezultati na ostalim razinama.
Posebno naglašavam kako je ovo tek početak jer su građani Osječko-baranjske županije prepoznali naš iskreni napor te znaju kako ćemo zajednički raditi u korist naše demokratske i europske budućnosti.

Toliko se još toga treba učiniti - da vratimo naše ljude na posao i otvorimo vrata prilike za našu djecu; da obnovimo istinoljublje i domoljublje, a kad se sretnemo sa sumnjom i onima koji nam kažu da ne možemo, mi ćemo odgovoriti – da, mi znamo, hoćemo i možemo.

Puno je još posla pred nama, ali je već sada jasno da je došlo NOVO VRIJEME i NOVA SNAGA, snaga koja će pomoći našoj Kolindi Grabar Kitarović da preuzme kormilo na mjestu predsjednice RH i tim činom će Hrvatska nakon dugo vremena imati predsjednika koji za nju diše!



Tekst i foto: predsjednik ŽO HDZ OBŽ - Ivan Anušić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: