Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Gornji grad: Edukacija Neverbalna komunikacija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2014. 10:16 
Naslov:  GČ Gornji grad: Edukacija Neverbalna komunikacija
Od 08.11.2014. 12:00 do 09.11.2014. 20:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku će se po drugi put održati zanimljiva i poučna edukacija pod nazivom Neverbalna komunikacija. Grupa je u listopadu popunjena vrlo brzo pa je osiguran još jedan termin za sve zainteresirane.

Edukacija će trajati ukupno 16 sati, a lokacija je Gradska četvrt Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1. Termin edukacije je 08. i 09. studeni (vikend) od 12,00 do 20,00h.

Edukacija obuhvaća široko područje neverbalne komunikacije, tj. govora tijela s kojim se svakodnevno susrećemo - od strane naših najbližih, na poslu, putem medija.
Govor tijela (geste, izrazi lica, pokreti očiju, držanje tijela) može izuzetno puno otkriti. Cilj edukacije je naučiti prepoznati neverbalne znakove sugovornika, postati svjesniji procesa socijalne interakcije te svladati tehnike analize neverbalne komunikacije.

Edukacija je namijenjena svima zainteresiranima, a posebno psiholozima i srodnim strukama, osobama koje rade na poslovima zapošljavanja i ljudskih resursa, osobama koje drže javne govore i nastupe, osobama koje rade s djecom, psihijatrima i pedagozima. Osim toga, edukacija donosi znanja koja su vrlo korisna pri sudskim procesima, pri razgovorima u poslovanju i na sastancima.

Na kraju edukacije svi polaznici će dobiti certifikat o pohađanju edukacije od Društva za razvoj i primjenu psihologije i medija „Odigos“.

Edukator je Nemanja Dostan, psiholog, TA savjetnik u psihoterapiji, certificirani trener asertivnosti, certificirani IHA hipnoterapeut, hipnotizer i počasni član internacionalne policijske asocijacije BiH.

Do sada je održao više od 50 edukacija u regiji iz područja psihologije manipulacije, neverbalne komunikacije, psihologije ljudskih odnosa i asertivnog treninga.

Informacije i prijave: Prijaviti se ili zatražiti sve dodatne informacije možete na e-mail psimanipulacije[at]yahoo[dot]com.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: