Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Rock maraton / Studentski četvrtak energy vodka / Firescream / Subotnja klasika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2014. 9:56 
Naslov:  Cadillac: Rock maraton / Studentski četvrtak energy vodka / Firescream / Subotnja klasika
Od 05.11.2014. 20:00 do 09.11.2014. 4:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nešto se uvijek događa u Cadillacu! Vaše omiljeno mjesto za izlaske uz živu glazbu i nastupe nadarenih solo pojedinaca. Promotivne cijene pića, ljubazno osoblje i opuštena atmosfera ključne su odlike Cadillaca kojega neprestano krasi onaj dobri stari rockerski štih. Želite li upoznati Osijek ili doznati nešto više o osječkom noćnom životu, počnite od noćnog kluba Cadillac i doznajte zašto su uz vas duže od dva desetljeća!


Srijeda, 5. studenog 2014.
Rock 'n' roll maraton

Ugodna atmosfera Cadillac bara nudi sve što istančano uho može poželjeti, a osvježenje na šanku uz posebne popuste čeka najvjernije posjetitelje. Tijekom najnapornijeg dana u tjednu potrebno je predahnuti.


Četvrtak, 6. studenog 2014.
Nikola - akustična svirka domaćeg i stranog roka



Studentski četvrtak nikada nije bio radosniji uz vodku i energy piće za šest kuna! Vikend dolazi i postoji li bolje mjesto za vikend predigru od Cadillaca? Provozajte se u rock ritmu. Dočekajte plamene zore u Cadillacu jer će nam Nikola zasvirati i ovaj četvrtak! Očekuje vas obilje domaće rock glazbe u akustičnoj verziji uz poneki dašak S.A.R.S.-a, Dubioze Kolekitv i pokoje strane stvari.




Petak, 7. studenog 2014.

U petak, 7. studenog 2014. godine u Cadillac stiže mladi osječki bend Firescream.

Mladi osječki bend Firescream otprašit će covere bendova Metallica, Guns n' Roses, Whitesnake, Bon Jovi, Opća Opasnost, Divlje Jagode.

Energični ženski vokali Pauline i Sabine, gitarista Janoša i Maria, te ritam basa Domagoja i bubnjeva Luke od 23 sata do kasno u noć, na stage-u legendarnog osječkog noćnog kluba Cadillac razlog su da petak rezervirate za ovu svirku.




Subota, 8. studenog 2014.
Subotnja klasika

Posljednja večer prije obaveza novoga tjedna. Red je da se to propisno proslavi uz intonaciju najpoznatijih rock klasika. Mjesto za čaganje i cjelonoćnu zabavu čeka na vas!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: