Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bike.hr – najveća ponuda bicikala i biciklističke opreme

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2014. 20:06 
Naslov:  Bike.hr – najveća ponuda bicikala i biciklističke opreme
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bike.hr je web trgovina s najvećom ponudom bicikala i biciklističke opreme u Hrvatskoj. Bike.hr nudi najširi izbor bicikala, odjeće i dodatne opreme, po povoljnim cijenama, koja će vašu vožnju učiniti ugodnom, zabavnom i sigurnom.



Uz sve više izgrađenih biciklističkih staza bicikli su zasigurno postali najbrži i najjeftiniji način kretanja po gradu te u pravom smislu riječi spajaju ugodno s korisnim.

Merida, Giant, Jamis, Wheeler, Kross, Kettler, Felt, Xplorer samo su neki od vrhunskih svjetskih brandova čije ćete bicikle pronaći na bike.hr web shopu.

Ako ste zaljubljenik u rekreativne vožnje po šumskim putevima ili makadamima za vas je svakako neki od MTB modela bicikala koji će odoljevati vožnji i po najzahtjevnijim vrstama terena.

Kod MTB bicikala valja istaknuti sljedeće brendove:
1. Kross bicikli
2. Jamis bicikli
3. Merida bicikli

Ukoliko ipak više planirate voziti po gradu i uređenim stazama za vas je svakako neki od kvalitetnih treking ili city modela bicikala.

Kod City bicikala valja istaknuti sljedeće brendove i modele:
1. Cinzia bicikli
2. Xplorer bicikli
3. Jumpertrek bicikli

Ovo su samo neki od 18 brendova bicikala koje možete pronaći u bike.hr ponudi.

Kako bi i vaši najmlađi mogli uživati u svim prednostima bicikliranja i sljediti vaš primjer tu je i veliki izbor dječjih bicikala u kategoriji – dječji bicikli. Posebno valja istaknuti veliki broj Kettler i Hudora dječjih guralica za najmlađe anatomskog dizajna i veselih boja.

Bike.hr također sadrži i sljedeće kategorije bicikala: cestovni bicikli, trekking bicikli, električni bicikli, BMX bicikli



Kako bi u potpunosti bili u trendu potrebno je uz bicikl dodati i odgovarajuću opremu.

Dobra biciklistička oprema i pribor vašu će vožnju svakako učiniti sigurnijom i udobnijom, te vam samim time omogućiti da uživate u njoj. Kacige, naočale, svjetla, bidoni, te kvalitetna odjeća samo su neki od detalja na koje svakako valja obratiti pozornost prije nego se uputite u biciklističku avanturu.

Dostava je besplatna za sve narudžbe veće od 500 kn na bike.hr web shopu. Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem, virmanom ili karticama (do 12 rata).

Bike.hr nudi najveću ponudu bicikala i biciklističke opreme – kliknite i krenite u biciklističku avanturu!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: