Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najveća ponuda fitness opreme i dodataka prehrani za sportaše

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.10.2014. 12:01 
Naslov:  Najveća ponuda fitness opreme i dodataka prehrani za sportaše
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Fitness.com.hr web shop vodeća je internet trgovina u Hrvatskoj i regiji koja sadrži najveću ponudu sportske i fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani za sportaše. Cijela ponuda je dostupna klikom miša iz udobnosti vašeg doma.

U bogatoj i raznolikoj ponudi, u kojoj se nalazi više od 1200 proizvoda, možete pronaći fitness opremu namjenjenu za kućnu, ali i profesionalnu upotrebu te dodatke prehrani poznatih svjetskih brendova, a sve po povoljnim i iznimno pristupačnim cijenama.

U fitness.com.hr ponudi pronaći ćete utege i šipke, bench klupe, girje, bučice, pilates opremu, podloge za vježbanje i svu dodatnu opremu koja vam je potrebna da svoj dnevni boravak pretvorite u pravu malu teretanu.

Uz opremu i rekvizite za fitness, u ponudi možete pronaći i najširi izbor sprava za vježbanje renomiranih svjetskih proizvođača poput Kettlera, Xplorer i Hammer Fitnessa.

Bilo da tražite sobni bicikl, traku za trčanje, orbitrek ili spravu za veslanje, među ponuđenim spravama sigurno ćete pronaći nešto za sebe bez obzira da li ste početnik ili napredniji vježbač.

Za sve koji su se odlučili okrenuti sportu i zdravoj prehrani, na fitness.com.hr web shopu se nalazi najveća ponuda dodataka prehrani za sportaše. Bez obzira da li je vaš cilj mršavljenje, definicija, masa, ili jednostavno pravilna i zdrava prehrana, među bogatom paletom proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe.



Iz ponude dodataka prehrane na fitness.com.hr web shopu vrijedi izdvojiti svjetski poznate brendove kao što su Optimum Nutrition, Weider, Multipower, Scitec Nutrition, Myprotein, Dymatize, Labrada i dr. te najpopularnije kategorije: mršavljenje, proteini, vitamini, superhrana.

Ukoliko niste sigurni koji od ponuđenih 1200 proizvoda najbolje odgovara vama i vašim ciljevima, slobodno kontaktirajte stručnu podršku na telefon 01/3732-141, na e-mail: shop[at]fitness[dot]com.hr ili na live chat na web shopu. Stručna podrška vam je uvijek dostupna i pomoći će vam savjetom o tome što od proizvoda odabrati, kako se zdravije hranite ili kako da svoj trening učinite boljim i učinkovitijim.

Na Fitness.com.hr web shopu možete plaćati pouzećem (prilikom dostave), općom uplatnicom (internet bankarstvom ili u pošti) i svim karticama (American Express i Diners do 12 rata). Dostava se vrši ekspresno u sve gradove, manja mjesta i otoke u Hrvatskoj.

Upite i narudžbe možete poslati i na email: shop[at]fitness[dot]com.hr ili na broj telefona: 01/3732-141.

Vodeći hrvatski fitness portal i web shop Fitness.com.hr želi vam da što prije postignete zavidnu formu i FIT tijelo!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: