Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Pepeljuga"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.10.2014. 9:21 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Predstava "Pepeljuga"
26.10.2014. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove nedjelje, 26. listopada s početkom u 10 sati i 30 minuta na rasporedu je predstava Pepeljuga.

Već generacijama djeca odrastaju uz priču o djevojčici Pepeljugi jer su njezine osobine karakterne kvalitete koje svaki roditelj želi usaditi i svom djetetu. Sretan završetak u pravilu podrazumijeva i ljubav, što dodatno oplemenjuje maštu i optimizam svakog djetinjstva. Odrastajući uz takve priče u sebi gradimo sigurne kutke iz kojih ćemo crpsti snagu za teške trenutke koji ne zaobilaze niti jednu, pa makar i najobičniju biografiju. Dakle, Pepeljugin se otac, nakon smrti njezine majke oženio za zlu ženu koja je imala dvije kćeri, ambiciozne i zavidne. Njih su se tri potrudile Pepeljugi zagorčati život. Degradirale su je u sluškinju i na razne načine pokušavale poniziti. Međutim, ako je netko ponizan, ne može ga se poniziti. Pepeljuga je, dakle, ponizna, skromna, istinoljubiva, strpljiva, miroljubiva i vjerovala je u ljubav. A baš te odlike su kozmička staza za sreću i pedagoški magnet ove priče. Kada Pepeljugina tuga postane neizdrživa, ova priča postaje bajka. Pojavljuje se fantastično biće iz druge dimenzije i pomaže Pepeljugi.

U predstavi igraju Snježana Ivković/Lidija Kraljić kao Pepeljuga, Zvjezdana Bučanin je Brunhilda, Areta Ćurković Izolda, Maćehu igra Lidija Helajz, princ je Edi Ćelić, a Kralj/Otac Ivan Kristijan Majić. Tihomir Grljušić je Henrik, dok je Đorđe Dukić Ibsen, glasnike/vilu igraju Inga Šarić/Aleksandra Colnarić. Redatelj je Ivan Leo Lemo, scenografkinja Vesna Režić, a kostimografkinja Mirjana Zagorec.

Predstava je na rasporedu za pretplatu poduzeća, obiteljsku pretplatu i u slobodnoj prodaji, a ulaznice možete rezervirati na telefon 501-485 ili e-mailom na marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: