Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vinoteka i vino bar Vinita: Besplatno predavanje o astrologiji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MacaPapucharica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3162
Lokacija: tu.
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.10.2014. 15:07 
Naslov:  Vinoteka i vino bar Vinita: Besplatno predavanje o astrologiji
27.10.2014. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak 27. listopada 2014. godine u 20 sati u Vinoteci i Vino Baru „Vinita“ (Strossmayerova 21, bivši "Nessie" ) astrologinja iz Zagreba Snježana Dobrovocki održat će predavanje o astrologiji.

Teme koje će se dotaknuti su kratka povijest astrologije, primjena astrologije u svakodnevici poput domaćinstva, vrtlarstva, poljoprivrede, cvjećarstva i ostalih područja, usporedba planetarnih kretanja kroz religiju i služba sabijskih simbola u astrologiji.

Nadalje, gosti će moći uvidjeti da astrologija može poslužiti i kao jedna svojevrsna psihoterapija koja pomaže pojedincima da kroz astrologiju upoznaju sebe i uvide smjernice koje će im pomoći u daljnjem rastu, odnosno samoaktualizaciji.

Astrologinja će također progovoriti i o medijima te o raznim astro savjetnicima koji se pojavljuju na televiziji. Jesu li ti astro savjetnici zaista astrolozi koji pomažu ljudima ili je riječ o komercijalizaciji i čistoj zaradi? Nakon predavanja, gosti će moći postaviti pitanja te sudjelovati u diskusiji s astrologinjom.

Predavanje je otvorenog tipa, a ulaz je slobodan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: