Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cineplexx: Javna tribina Udruge Franak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2014. 14:18 
Naslov:  Cineplexx: Javna tribina Udruge Franak
25.10.2014. 12:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Franak održava javnu tribinu za građane 25. listopada 2014. godine u 12,30 sati u Cineplexxu (dvorana broj 4) u Avenue Mall Osijek na adresi Sv. Leopold B. Mandić 50a. Spomenuta tribina se održava s ciljem davanja pravovaljanih informacija i savjeta u slučaju „Franak“ te je svrha tribina davanje članovima Udruge što točnijih i adekvatnijih informacija radi učestalih telefonskih i e-mail upita nakon pravomoćne presude Visokog trgovačkog suda koja je objavljena 16. srpnja ove godine.

Udruga Franak je neprofitna organizacija, udruga korisnika kredita poslovnih banaka u Hrvatskoj s valutnom klauzulom i/ili promjenjivom kamatnom stopom, koja broji preko 21 000 registriranih članova. Naša udruga već dugi period aktivno organizira razne događaje namijenjene i građanima, ali i educiranju stručnjaka s područja relevantnog za ovu tematiku.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: