Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Humanitari štand "Zaustavimo nasilje nad životinjama"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2014. 10:55 
Naslov:  Portanova: Humanitari štand "Zaustavimo nasilje nad životinjama"
25.10.2014. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga "9 života“ je neprofitna organizacija za zaštitu i dobrobit mačaka i pasa iz Osijeka. Cilj udruge je sprečavanje zlostavljanja i nehumanog postupanja prema mačkama i psima, podizanje opće svijesti građana, upoznavanje javnosti sa Zakonom o zaštiti životinja, kastracija, zdravstvena zaštita mačaka i pasa i njihovo udomljavanje. Udruga djeluje za opće dobro i ima humanitarni karakter.

U sklopu realizacije projekta financiranog od strane Osječko-baranjske županije pod nazivom „Zaustavimo nasilje nad životinjama“, u subotu, 25. listopada 2014. godine u vremenu od 16 do 20 sati u prostoru Portanove, organiziraju humanitarni štand. Maskota mačak „Cicko“ dijeliti će promotivno - edukativni materijal. Na štandu će se naći raznih unikatnih sitnica, te kišobran Udruge čijom kupovinom će te pomoći Udruzi da podmiri veterinarske troškove nastale zbog velikog broja ozlijeđenih, pogotovo mačaka, koje se nalaze na našoj skrbi.

Iživljavanja, mučenja, nebriga i nehumani postupci prema životinjama vrlo su česti ne samo u našoj županiji, nego i u cijeloj Republici Hrvatskoj. Kako bi se toj pošasti stalo na kraj i okrutnost zamijenila samilošću i razumijevanjem, Udruga će sve svoje aktivnosti u slijedećim godinama usmjeriti u edukaciju javnosti o važnosti kastracije i borbu protiv zlostavljanja. Moramo postati svjesni da su životinje osjećajna bića, da je mučenje životinja destruktivno ponašanje koje upozorava na rizičan razvoj i poremećaje u ponašanju. Sklonost nasilju zaslužuje pažnju stručnjaka svih profila, pogotovo onih koji rade s djecom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: