Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GČ Jug 2: Izviđačke aktivnosti Udruge izviđača "Slavonski hrast"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.10.2014. 10:12 
Naslov:  GČ Jug 2: Izviđačke aktivnosti Udruge izviđača "Slavonski hrast"
18.10.2014. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Izviđačke aktivnosti Udruge izviđača "Slavonski hrast" iz Osijeka sa svojim članovima u subotu, 18. listopada 2014., organizirano kroz radionice i osobno pojedini članovi od kuće. Radionice će se održati u subotu 18. listopada 2014. od 16 sati u prostorijama Gradske četvrti Jug II u Kaštelanskoj ulici i u informatičkoj učionici Osnovne škole iz Bilja.

Trebaju napomenuti kako su hrvatski i osječki izviđači (skauti) vrlo aktivni od samih početaka ove svjetske akcije, a potrudili su se i napraviti SIH-FM radio koji ide preko interneta samo u vrijeme održavanja JOTI.

The World Scout Jamboree on the Internet (JOTI) je međunarodni izviđački susret na Internetu koji se održava svake godine treći vikend u listopadu. To je službena akcija Svjetske izviđačke organizacije (WOSM – World Organization of Scout Movement). Ove godine organizira se 18. put.

Tog vikenda se tisuće izviđača iz cijeloga svijeta nađu i međusobno komuniciraju uz pomoć Interneta. JOTI je najveća aktivnost WOSM-a.

Komunikacija se pretežno odvija putem "chat" programa IRC (eng. Internet Relay Chat).

JOTI vam omogućava stvaranje prijateljstava s izviđačima iz drugih država i pruža mogućnost da saznate više o njihovom životu – kako privatnom tako i izviđačkom. Često se ti kontakti očuvaju više godina i prethodnica su kasnijim susretima i zajedničkim akcijama.

Uz to, JOTI vam pruža najjednostavniji način sudjelovanja na međunarodnoj akciji bez da se pomaknete iz svog naslonjača.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: