Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Plesna dvorana - Fitness Central: Plesni seminar by Lidija Iveković

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2014. 12:58 
Naslov:  Plesna dvorana - Fitness Central: Plesni seminar by Lidija Iveković
Od 17.10.2014. 15:00 do 18.10.2014. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 18. i nedjelju 19. listopada 2014. godine u plesnoj dvorani - Fitness Central - J.J Strossmayera 111. (Osiguran parking, blizu tramvajska stanica) Plesni studio Shine organizira plesni seminar by Lidija Iveković - plesačica i voditeljica plesnog studija Escape iz Zagrebu bivša Osječanka i dragi gost svim plesačima grada Osijeka. Plesni seminar će se održati u subotu u vremenu od 15:00 DO 17:00 sati, a u nedjelju od 12:00 do 14:00 sati .

Cijena :
:2*class - 120 kuna
1*class - 65 kuna

( ako je 5 članova iz jednog studija ostvaruje te popust na cjelokupan iznos)

Opis classa:
Sami sat se sastoji od ugrijavanja tijela plesača, kondicijskom dijela, zatim jazz tehničkog dijela i strechinga, ali po skraćenom programu, jer Lidija želi veći dio sata posvetiti koreografiji kako bi polaznicima približila užitak isplesavanja stila koji im želi prenijeti.

Svaki polaznik će na satu pronaći nešto za sebe, stoga nije važno jeste li početnik ili napredni plesač Lidija će vas sigurno opustiti gdje ćete se sjetiti zašto ste počeli plesati







Skraćeni cv Lidija Iveković
Skriveno: 
Početak i plesni klubovi:
Rođena 1980. u Osijeku, gdje je započela plesne korakeeducirajući se na relaciji Osijek-Zagreb u tehnikama balet, jazz dance, hip hop, suvremene plesne tehnike.Ubrzo osvaja brojne medalje u ekipnom natjecanju Showdance formacije za plesni klub Feniks, a kasnije 2000. godine otvara plesni studio Magic u suradnji sa Dinkom Zec koji je godinama uspješno poslovao na području Slavonije.
Godine 2004. Lidija se seli u Zagreb zbog brojnih projekata u RH i inozemstvu, a 2009. godine otvara plesni studio Escape. Escape danas broji 400 članova i djeluje na 5 lokacijau Zagrebu i do sada se može pohvaliti već sa 4 zlatna i 3 srebrna pehara na međunarodnim natjecanjima ESDU i DANCE FEST Novi Sad kao i sa brojnim nastupima na televiziji, u kazalištima, koncertima, spotovima, reklamama i sl.

Edukacija:
Lidija se kroz brojna putovanja i turneje susretala sa svjetskim pedagozima čiju edukaciju je redovno upijala na kraćim ili dužim školovanjima: WHES workshop u Italiji, dvotjedni seminari u Pineaple-Londonu, Ljubljana - studio Kazina, Kevin Maher, Willdabeast, JanelleGinestra,YanisMarshal, SiscoGomez, CamilloLauricella, StephenAspinal, Rudi Smit, LyleBeniga, Leslie Scott, Nadine Sieber, JorgeVasquez, Nika Kljun, JonathanHour, Alex Turner, Anthony King, DebbieNielsen, Linda Dadd, Nico Archambault, Željko Božić i brojni drugi.
Surađivala je ili pohađala seminare i hrvatskih pedaogoga poput: Igor Barberić, Koni Kosanović, Bojan Valentić, Andreja Jeličić, Ana Jurić, Silva Perkov, Tamara Savičević, Nikolina Pristaš, Pravdan Devlahović, Maša Kolar, Gordan Križaj, Marija Ščekić, Larisa Lipovac, Tamara Curić i brojni drugi.

Samo neki od važnijih projekata:
- „Magicact show“ kazalište Kerempuh (koreograf)
- Toni Cetinski „Furija tour“ 2008. - 2010. (plesač)
- „Evergreen“ HRT (koreograf)
- „Hrvatska traži zvijezdu“ RTL televizija (koreograf)
- „Eurosong“ - Norveška / Feminem (koreograf)
- Lana Jurčević 2009./Cibona Zagreb (koreograf)
- Severina u Beogradu „Operacija triumf“ (koreograf)
- Muzikl „Fame“ Nizozemska (asistent koreografa)
- Mjuzikl „Cabaret“ Bob Fosse / Ljubljana (asistent koreografa)
- Plesna predstava 'Postelja' (plesač)
- Plesna predstava 'Free yourmind' (plesač)
- Predstava „Magictouch“ sa Iluzionistom Lukom Vidović (koreograf)
- „Beetlejuice show“ / Sol Melia 2011.g (koreograf)
- „Država, selo, grad“ 2010. HRT (koreograf)
- Asianbeachgames 2010. / Oman (plesač)
- Brojni spotovi: Vanna, Pamela Ramljak, Toni Cetinski, Miroslav Škoro, Lana Jurčević, Neda Parmać, James Perry &EricDestler i brojni drugi.
- Super talent 2011. / Nova TV (plesač)
- Svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku 2011./ Umag (koreograf)
- Nina Badrić 2005./ Dom sportova Zagreb (plesač)



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: